• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Ontspanning bij De Vergulde Hand

De Vergulde Hand is een doeboerderij, ons hart ligt bij actief bezig zijn. Dit ondersteunen we met tal van mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld als dagbesteding voor mensen die thuis in een isolement leven of een dagje uit voor actievelingen die graag de handen uit de mouwen te steken. Kijk wat onze zorgboerderij zoal te bieden heeft. 

Bij onze workshops is er voor elk wat wils. U kunt aansluiten bij een groep of met uw eigen gezelschap of bedrijf een exclusieve workshop samenstellen. Dit duurt een dagdeel of een hele dag, met of zonder lunch, in goed onderling overleg te regelen. U bent actief bezig met een zelfgemaakt werkstuk als tastbaar aandenken. 

Ook hebben we de beschikking over een camping waarvan 6 staanplaatsen zijn ingericht door 't Buitenland met yurts en een tipi-tent. De overige staanplaatsen zijn voor caravans en campers.

Verder is het mogelijk om met trekker en huifkar een tocht te maken door de mooie omgeving. Reserveer op tijd.  

De Reünie is onze nieuwe kapschuur die te gebruiken is voor speciale gelegenheden waar je gebruik maakt van toiletten en schuur en verder zelf alles regelt in overleg met ons. 

De Vergulde Hand biedt meer. Als dagbesteding, groepsuitje of als workshop:

  1. ·         schilderen
  2. ·         smeden
  3. ·         houtbewerken
  4. ·         bloem & styling
  5. ·         De Wandeling

Wij staan open voor elk leuk idee en proberen er binnen onze mogelijkheden samen met u een mooie activiteit van te maken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief