• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Kleine camping Brabant

Wilt u kamperen op een kleine camping in Brabant?

Doeboerderij de Vergulde Hand is een sfeervolle minicamping in het Brabantse Riel. Ontdek de prachtige omgeving en geniet van een heerlijke vakantie op onze groene camping.

Kleine camping in Brabant

Minicamping De Vergulde Hand is een kleinschalige en gezellige camping in het prachtige Brabant. De camping ligt dichtbij Breda, Tilburg en Baarle-Nassau, u heeft dus genoeg mogelijkheden voor een leuk dagje uit.

In het groene hart van Brabant vindt u op onze camping ruime staanplaatsen. Kom met eigen tent, caravan of camper kamperen op onze doeboerderij, het is hier genieten!

Kleine camping Brabant

Voorzieningen & Faciliteiten

De camping heeft verschillende voorzieningen om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zijn er douches en toiletten en is er een wasmachine. Omdat wij vanaf maart al geopend zijn, hebben wij ook binnen een afwasplaats. Zo kunt u ook tijdens de wat koudere maanden bij ons kamperen.

Op de camping is gratis wifi en honden en poezen zijn toegestaan. Alle kampeerplaatsen staan in de prachtige natuur, en de camping heeft veel begroeiing zodat u fijn in de schaduw kunt zitten.

Boek nu

Bekijk onze tarieven

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief