• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Workshop Schilderen

Workshop Schilderen in Brabant

Als u samen met uw vrienden of familie bij ons op vakantie bent, maar ook voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje is de workshop Schilderen een mooie dag invulling. Deze rustgevende workshop brengt uw creativiteit naar boven.

Leren uw gevoel tot expressie te brengen in een schilderij? Het is ontspannend, creatief, gezellig en leerzaam tegelijk. Tijdens de workshop leert u stap voor stap alle basistechnieken. Voorkennis is niet vereist. De Vergulde Hand wil samen met u een uitdagend werkstuk maken.

De workshop Schilderen is laagdrempelig en ongedwongen het gaat om de beleving. De deelnemers delen hun creativiteit en inspireren elkaar. De Vergulde Hand zorgt voor stapsgewijze begeleiding om ook onervaren schilders goed op weg te helpen. De meeste beginners zijn vaak verrast door hun eigen creatieve eindresultaat.

 '' Vision is the art of seeing things invisible.'' 

De Vergulde Hand laat deelnemers vrij in de keuze van hun onderwerp en schilderstijl. U schildert met acrielverf en leert alles over perspectief, kleur, licht en donker, het aanbrengen van schaduw en het werken in zwart-wit. Na afloop krijgen de deelnemers hun schilderij mee naar huis.

Dit van 13.00 uur tot 16.00 uur.

 

  min. 3 personen               3 t/m 6 personen      6/10 personen 
   
  € 60,- p/p                       € 50,- p/p                € 35,- p/p  
  
  Altijd in overleg

De Workshop Schilderen is inclusief materialen (verf, doek of papier)

Dit is ook mogelijk op mooi stevig papier wat je nadien in kan lijsten, dit is € 10,- p/p goedkoper. Dit is ook ideaal voor grote groepen, omdat dit sneller droog is om mee naar huis te nemen.

Meer weten over de workshop schilderen?

Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief