• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Zorgboerderij

 

Yesterday is history.

Today is a gift.

Tomorrow is a mystery.

Bent u noodgedwongen meer thuis dan u lief is? Door onze unieke formule bieden wij u meer gezelligheid en geborgenheid. Onze doelgroepen zijn alleenstaande, licht dementerende, licht verstandelijk beperkt, en een milde vorm van autisme.

In een warme gezellige sfeer bieden wij de mogelijkheid aan mensen met enige beperking voor dagopvang en dagbesteding. Wij gaan voor interactie en activiteit. Mensen komen hierdoor zowel geestelijk als lichamelijk meer in balans en vinden hierdoor hun eige waarden weer terug. Dit door interactief met elkaar bezig te zijn.

Dagbesteding Brabant

Op maandag, dinsdag, donderdag en/of  vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur bent u van harte welkom.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op afspraak woensdag of zaterdag morgen tussen 10.00 en 12.00 uur mag u komen kijken.

Bekijk ook eens ons gastenboek voor een goede indruk wat we voor u kunnen doen.

Mocht u belangstelling hebben, bel dan voor een gratis proefdag zonder enige verplichting.

Ans 06-39871935
Piet 06-22986026

Zorgboerderij  Gelijkheid & Uniekheid

Ik ben niet meer dan jij bent.
Jij bent niet meer dan ik ben.
Ik ben niet minder dan jij bent.
Jij bent niet minder dan ik ben.

Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om de dagbesteding zo goed mogelijk te faciliteren. Helaas zijn er steeds meer deelnemers die te laat instromen met respijtzorg waar we nog nauwelijks doelen mee kunnen behalen. Natuurlijk willen we indien mogelijk deze mensen helpen maar de zorgvraag is veel hoger.

Wij leveren een unieke vorm van dagbesteding de basis KIJKEN, DENKEN, DOEN. Deze gedachten is de rode draad van de dag, mensen prikkelen tot activiteiten. Elke morgen de workshop schilderen. Een uitgebreide lunch, voor de mensen die willen een half uur rust. Daarna een ontspannende middag met b.v jeu de boules of een rondrit met de Frisian en aanhanger door de chaamse bossen. Geheugen trainingen in ons Vergulde Bos, kleine klusjes, creatieve dingen maken met hout of bloemen. Ook is er een fitness ruimte aanwezig voor tafeltennis - voetbal, sjoelen enz. Wandelen op de boerderij of in de tuin wat klussen te veel om op te noemen.

 

Onze maximale bezetting is gemiddeld 9 personen. Hiervoor hebben we totaal 6 personen beschikbaar voor begeleiding en ondersteunig. de verhouding begeleiding een tot gemiddeld twee tot drie deelnemers. Wij hanteren een uurtarief van € 12,70 per deelnemer dit is incl lunch schilderdoek, verf, hout of bloemen. Als wij voor het vervoer zorgen is dit € 10,- excl 9% btw. Deze tarieven hanteren we nu ruim acht jaar. We maken een afspraak voor zolang de deelnemer bij ons gebruik maakt van de dagbesteding.

Bij ons staat elke deelnemer centraal wij denken van uit deze persoon. Daarom willen wij niet groter worden zodat de deelnemer zich niet verloren gaat voelen in de massa.

Wij leveren alleen dagbesteding met PGB of onderlinge afspraak. Iedereen heeft recht op een dagbesteding die het beste bij hem of haar past daarom is een PGB voor iedereen mogelijk. Mocht je vragen hebben over een PGB kun je vrijblijvend contact opnemen met Per Saldo tel 09007424857 of bezoek de site van deze www.pgb.nl. Elke gemeente heeft kennis en ervaring met een PGB de goede persoon wil dit zeker een invulling mee geven.

Ook wij willen samen met U zoeken naar de beste oplossing.

 

 

 

Mochten er onverhoopt klachten zijn dan kunt u contact opnemen met onze vertrouwenspersoon van Zorg belang Brabant/ Zeeland.

Bekijk Klachtenreglement zorgboerderij 

 

 

 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief