• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Zorgboerderij

 

Yesterday is history.

Today is a gift.

Tomorrow is a mystery.

Bent u noodgedwongen meer thuis dan u lief is? Door onze unieke formule bieden wij u meer gezelligheid en geborgenheid. Onze doelgroepen zijn alleenstaande, licht dementerende, licht verstandelijk beperkt, en een milde vorm van autisme.

In een warme gezellige sfeer bieden wij de mogelijkheid aan mensen met enige beperking voor dagopvang en dagbesteding. Wij gaan voor interactie en activiteit. Mensen komen hierdoor zowel geestelijk als lichamelijk meer in balans en vinden hierdoor hun eigenwaarden weer terug.

Dagbesteding Brabant

Creatieve mogelijkheden zijn er bij ons genoeg, zoals schilderen, timmeren, tuinieren, bloemschikken. Ook hebben we de beschikking over een fitness room voor tafeltennis tafelvoetbal hometrainer en sjoelbak.  Bij de boerderij, camping en ons bos mogen er ook hand en span diensten worden verricht. Daarnaast mag u ook ontspannen in de middag tijdens bijvoorbeeld toertochten met elektrische wagen of een fijne wandeling. We doen er alles aan dat we samen een leuke dag hebben.

Op maandag, dinsdag, donderdag en/of  vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur bent u van harte welkom.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op afspraak woensdag of zaterdag morgen tussen 10.00 en 12.00 uur mag u komen kijken.

Bekijk ook eens ons gastenboek voor een goede indruk wat we voor u kunnen doen.

Mocht u belangstelling hebben, bel dan voor een gratis proefdag zonder enige verplichting.

Ans 06-39871935
Piet 06-22986026

Zorgboerderij  Gelijkheid & Uniekheid

Ik ben niet meer dan jij bent.
Jij bent niet meer dan ik ben.
Ik ben niet minder dan jij bent.
Jij bent niet minder dan ik ben.

Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om onze zorg zo goed mogelijk te faciliteren. Mochten er onverhoop klachten zijn dan kunt u contact opnemen met onze vertrouwenspersoon van Zorg belang Brabant/ Zeeland.

Bekijk Klachtenreglement zorgboerderij 

 

 

 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief