• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Zorgboerderij

 

Yesterday is history.

Today is a gift.

Tomorrow is a mystery.

 

Wij van de Vergulde Hand Piet en Ans,

leveren bijzondere dagbesteding voor iedereen die dit wil. 

 

 

Bent u noodgedwongen meer thuis dan u lief is? Door onze unieke formule bieden wij u meer gezelligheid en geborgenheid. Onze doelgroepen zijn alleenstaande oudere en dementerende deze komen meest uit de thuissituatie. Hierbij willen we opmerken hoe eerder je met een dagbesteding begint hoe groter de winst voor de deelnemer.

In een warme gezellige sfeer bieden wij de mogelijkheid aan mensen met enige beperking voor dagopvang en dagbesteding. Wij gaan voor interactie en activiteit. Mensen komen hierdoor zowel geestelijk als lichamelijk meer in balans en vinden hierdoor hun eige waarden weer terug. Dit door interactief met elkaar bezig te zijn.

Dagbesteding Brabant

Op maandag, dinsdag, donderdag en/of  vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur bent u van harte welkom.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op afspraak woensdag of zaterdag morgen tussen 10.00 en 12.00 uur mag u komen kijken.

Bekijk ook eens ons gastenboek voor een goede indruk wat we voor u kunnen doen.

Mocht u belangstelling hebben, bel dan voor een gratis proefdag zonder enige verplichting.

Ans 06-39871935
Piet 06-22986026

Zorgboerderij  Gelijkheid & Uniekheid

Ik ben niet meer dan jij bent.
Jij bent niet meer dan ik ben.
Ik ben niet minder dan jij bent.
Jij bent niet minder dan ik ben.

Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om de dagbesteding zo goed mogelijk te faciliteren. 

Wij leveren een unieke vorm van dagbesteding de basis KIJKEN, DENKEN, DOEN. Deze gedachten is de rode draad van de dag, mensen prikkelen tot activiteiten. Elke morgen de workshop schilderen. Een uitgebreide lunch, voor de mensen die willen een half uur rust. Daarna een ontspannende middag met b.v jeu de boules of een rondrit met de Frisian en aanhanger door de chaamse bossen. Geheugen trainingen in ons Vergulde Bos, kleine klusjes, creatieve dingen maken met hout of bloemen. Ook is er een fitness ruimte aanwezig voor tafeltennis - voetbal, sjoelen enz. Wandelen op de boerderij of in de tuin wat klussen te veel om op te noemen.

Onze maximale bezetting is gemiddeld 8 personen meer gaat ten kosten van de deelnemer. Hiervoor hebben we totaal 6 personen beschikbaar voor begeleiding en ondersteunig. Wij hanteren een uurtarief dit tarief hanteren we nu ruim acht jaar. We maken een afspraak voor zolang de deelnemer bij ons gebruik maakt van de dagbesteding niet jaarlijks een herindicatie.   

Bij ons staat elke deelnemer centraal wij denken van uit deze persoon. Daarom willen wij niet groter worden zodat de deelnemer zich niet verloren gaat voelen in een grote groep. De meeste zorgboerderijen schalen op met veel deelnemers om zo goedkoop mogelijk een dagbesteding aan te bieden.   

Wij leveren alleen dagbesteding met een PGB of een onderlinge afspraak. Iedereen heeft recht op een goede dagbesteding die het beste bij hem of haar past. Daarom is een PGB maatwerk, dit voor iedereen die het beste voor hem of haar zoekt.

Onze deelnemers komen vooral de regio Tilburg Reeshof en de Blaak en Goirle die met een zorgtaxi opgehaald worden. 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief