• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Zorgboerderij Brabant

In het prachtige Brabant vindt u Doeboerderij De Vergulde Hand. Een zorgboederij en minicamping in Brabant met verschillende faciliteiten en activiteiten. Zoekt u een zorgboerderij in de omgeving van Oosterhout voor dagbesteding? U bent bij ons van harte welkom!

Zorgboerderij in Brabant

Bij De Vergulde Hand kunt u terecht voor dagbesteding. Wij bieden u gezelligheid en leuke en creatieve activiteiten voor een dagbesteding in de buurt van Tilburg en Breda. Mensen komen op onze zorgboerderij met zowel lichamelijke als geestelijke beperkingen. Bij zorgboerderij De Vergulde Hand kijken we samen hoe we dit meer in balans krijgen. Door de gezellige sfeer en de persoonlijke aandacht zult u zich snel thuis voelen op onze zorgboerderij in Brabant.

Dagbesteding in Oosterhout

Wij bieden zowel dagbesteding als dagopvang. U kunt bij ons schilderen, tuinieren en timmeren. De Vergulde Hand bestaat uit een boerderij, een camping en prachtige natuur. Er is genoeg te doen en er is voor iedereen wel een leuke of inspirerende activiteit.

Dagbesteding

Op maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur bent u van harte welkom. Wilt u op woensdag of zaterdag een kijkje komen nemen? Dan bent u op afspraak van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur.

Contact

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief