• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Zorgboerderij Brabant

In het prachtige Brabant vindt u Doeboerderij De Vergulde Hand. Een zorgboederij en minicamping in Brabant met verschillende faciliteiten en activiteiten. Zoekt u een zorgboerderij in de omgeving van Oosterhout voor dagbesteding? U bent bij ons van harte welkom!

Zorgboerderij in Brabant

Bij De Vergulde Hand kunt u terecht voor dagbesteding. Wij bieden u gezelligheid en leuke en creatieve activiteiten voor een dagbesteding in de buurt van Tilburg en Breda. Mensen komen op onze zorgboerderij met zowel lichamelijke als geestelijke beperkingen. Bij zorgboerderij De Vergulde Hand kijken we samen hoe we dit meer in balans krijgen. Door de gezellige sfeer en de persoonlijke aandacht zult u zich snel thuis voelen op onze zorgboerderij in Brabant.

Dagbesteding in Oosterhout - Workshops

Wij bieden zowel dagbesteding als dagopvang. U kunt bij ons schilderen, tuinieren en timmeren. De Vergulde Hand bestaat uit een boerderij, een camping en prachtige natuur. Er is genoeg te doen en er is voor iedereen wel een leuke of inspirerende activiteit.

Dagbesteding

Zorgboerderij Brabant

Op maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur bent u van harte welkom. Wilt u op woensdag of zaterdag een kijkje komen nemen? Dan bent u op afspraak van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur.

Contact

Leuke workshops in Brabant

Op Doeboerderij De Vergulde hand kunnen we heel veel leuke dagactiviteiten aanbieden. Er worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd. In de basis houden we ons bezig met 3 onderdelen: kijken, denken en doen. Dit vormt de rode draad van de dag. Mensen worden geprikkeld om mee te doen aan de activiteiten. De dag begint altijd met een workshop schilderen. Hier komen alle drie de onderdelen al goed aan bod. Na de uitgebreide lunch kan iedereen er voor kiezen even een half uurtje rust te nemen. Daarna gaan wij door met het ontspannen middagprogramma. Hierbij kunt u denken aan Jeu de Boules, een rondrit met paard en wagen, een geheugentraining en ga zo maar door. Zo wordt elke dag bij de dagbesteding op onze Zorgboerderij in Brabant een unieke dag. 

Kamperen op zorgboerderij in Brabant

Naast de vele activiteiten die worden aangeboden, kunt u op onze camping bij Tilburg, na al die vele leuke activiteiten, ook heerlijk tot rust komen op één van de vele kampeerplaatsen. Onze minicamping in Riel beschikt namelijk over 16 ruim opgezette kampeerplaatsen. 

De kampeerplaatsen zijn omringd door veel groen en hebben veel privacy. Bij uitstek hele fijne kampeerplaatsen om heerlijk op tot rust te komen en te genieten van uw aangename vakantie in Brabant. 

Uw hond of poes meenemen op vakantie naar Brabant? Op Doeboerderij De Vergulde Hand zijn honden en poezen toegestaan. Samen uit, samen thuis

Plan uw bezoek naar zorgboerderij Brabant

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief