• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Buurthuis

Buurthuis Zonder Poespas:

Iedere zondagmorgen open tussen 10.00 en 12.30 uur en dinsdag middag op het buiten terras mag je gebruik maken van een eigen lunch consumptie verplicht. 
Een uniek buurthuis tussen drie dorpen, Riel, Gilze en Alphen. Hier wordt gezellig met elkaar gekletst, een kopje koffie gedronken, kaartspellen gespeeld; een sociaal trefpunt. 

Buurthuis

Het verhaal

Wij, Piet en Ans van Bavel, hebben op dit adres ruim tien jaar een zorgboerderij gehad. Nu we ouder zijn geworden, maar nog steeds maatschappelijk betrokken willen zijn, hebben we het plan opgevat om het anders aan te pakken en een sociaal trefpunt te creëren waar mensen even opladen voor de nieuwe week.

De vestiging van het buurthuis

Het buurthuis is gevestigd in de oude woonboerderij van de melkveehouderij van Bavel en is gerestaureerd, om de sfeer van vroeger te behouden. Op de grote open zolder is een doorlopende tentoonstelling van schilderijen van Piet, die de afgelopen 15 jaar zijn gemaakt. 

Komt u gezellig eens aan ?

 

Mogelijkheid om te huren

Het is ook mogelijk om op afspraak deze zolderruimte of het hele gebouw te huren voor een besloten sessie. Hierbij denken we aan brainstormen waar mensen in meerdere groepen kunnen werken, zoals een vooroverleg, werkbespreking of heisessie. Maar ook voor ouderen die door de week een vaste stek zoeken buiten het dorp. Vaste dagen zijn bij ons bespreekbaar maximaal ongeveer 20 personen.

Richtprijs €5,- persoon voor groepen incl. koffie of thee voor een dagdeel 
 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief