• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Ruimte huren in Brabant?

Je hebt onvoldoende plaats thuis en je bent op zoek naar een sfeervolle  eigen doe het zelf feestruimte voor maximaal 65 personen. Ontdek nu Kapschuur de Reünie, een authentieke locatie met nodige voorzieningen en een landelijke charme.

De kapschuur

In Kapschuur de Reünie kunt u genieten van een unieke sfeer. De ruimte beschikt over een ouderwetse Hollandse bar, sfeervolle feestverlichting en koelkasten. Bovendien is er de mogelijkheid om in de zomer een deel van uw feest/ activiteit buiten te organiseren, terwijl in de wintermaanden een houtkachel en infraroodkachels voor warmte zorgen.

Kapschuur de Reünie biedt tal van voorzieningen om uw gelegenheid tot een succes te maken.

De afmeting van deze ruimte 8 meter breed en 14 meter lang Er zijn vier statafels en 20 stapelstoelen en 15 terrasstoelen aanwezig, 4 kleine tafels 80 maal 80cm 2 normale tafels 150 maal 80cm  een grote tafel 270 maal 100 cm er zijn ook 6 barkrukken  verder zijn er drie koelkasten aanwezig. Voor het tonen van foto's of films is er een groot vast projectiebord, en naast de schuur vindt u nette dames- en herentoiletten. Er is zijn twee filter koffiezetters met thermoskannen en snelkoker, zelf zorg je voor de catering, borden, bestek, bekertjes of glaswerk.

Betaalbaar low budget voor een eigen feestje.

Het grote voordeel is dat je zelf  eten en drinken kunt regelen. De meeste mensen kiezen voor het huren van een friteswagen of laten een BBQ verzorgen. Voor de kleintjes is het zelfs mogelijk om een springkussen bij te huren. Heb je een datum kijk dan snel bij reserveren of deze dag nog beschikbaar is. 

 

Praktische Informatie

Kapschuur de Reünie is te huur in een vast tijdsblok van 6 uur, van 12.00 tot 19.30 uur, met een uitloop tot uiterlijk 20.00 uur.

  • De huurprijs voor de volledige kapschuur bedraagt €275,- (excl btw) geschikt voor maximaal 65 personen.
  • Voor een afgesloten deel inclusief de bar is de huurprijs €200,-, geschikt voor maximaal 20 personen.
  • Het huren van een springkussen kost €60,-. 
  • Betaling vooraf via overschrijving na reservering of anders afgesproken.

Let op: voetballen is op deze locatie nergens toegestaan en om 21.00 uur dient de locatie netjes achtergelaten te worden

Ontdek de warme en gastvrije sfeer van Kapschuur de Reünie en maak van uw gelegenheid een onvergetelijke dag!

Feestruimte huren in Brabant

Kijk ook eens in onze fotoalbum voor een sfeerimpressie klik rechts op de foto.

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief