• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

de Vergulde Hand

Kapschuur De Reünie.

De ideale plaats voor overdag Uw Country Party.

Heeft u een speciale gelegenheid of bijzonder evenement? Voor bijvoorbeeld het geven van een feestje of het organiseren van een reünie is onze Kapschuur De Reünie uitstekend geschikt. De authentieke steervolle kapschuur beschikt over een oud Hollandse bar. De schuur is voorzien van een fijnmazig zwart windgordijn je kan wel buiten kijken maar niet van buiten binnen kijken. Deze locatie is dan ook het gehele jaar door geschikt voor ieder evenement, met evt ondersteuning van terras verwarming en houtkachel. Wij stellen deze beschikbaar met 4 grote tuinbanken, tafels en stoelen voor +/- 40 personen zitten en 6 hangtafels.

Beschikbare ruimte tot maximaal 90 personen voor een bedrag van € 30,- per uur. Met een toeslag van €3,50 per deelnemer groot of klein dit is voor onbeperkt koffie of thee, het toilet en afval. Ook zeer geschikt voor de wintermaanden met een extra houte wand met een houtkachel en 3 verwarmingskachels. Bij gebruik van deze verwarming komt er een toeslag van €50,- voor het energie verbruik.

 

Nu in deze Corona tijd een ideale plaats voor uw party. De kapschuur kan in zijn geheel aan de voorkant open waardoor je buiten kan staan of zitten.De ideale plaats voor een speciale gelegenheid in deze moeilijke tijd. Kom kijken wat er mogelijk is van harte welkom.

 

Voor al het overige zoals drank en eten, mag je zelf zorgen.

Kijk op deze site bij links voor een eventuele friet wagen of barbeque


Sluitingstijd staat vast op 20.00uur.

 

Neem contact op

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief