• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Ontspanning bij De Vergulde Hand

 

 

All fore one and one for all

 

Welkom op onze website,

Graag willen we ons aan u voorstellen. Wij, Piet en Ans van Bavel, zijn de beheerders van onze Doeboerderij en hebben bewust gekozen voor deze uitstraling. Mensen die bij ons komen gaan er wat van maken. Of dit is voor de dagbesteding, een workshop of tijdens uw vakantie. Onze bedrijfsfilosofie is maatschappelijk verantwoord ondernemen, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Wij kijken verder dan de korte termijn, de generatie na ons moet De Vergulde Hand ook een warm hart toedragen. Daar werken wij nu aan. We willen graag rentmeester zijn in de zorg, de oude ambachten en het bewust recreëren. Wij hebben niet voor niets op de aanhef van de home pagina de tekst " Buiten gewoon natuurlijk ".

De Vergulde Hand is een Doeboerderij.  Dit ondersteunen we met tal van mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld als dagbesteding voor mensen die thuis in een isolement leven, of een dagje uit voor actievelingen die graag nog de handen uit de mouwen te steken. Kijk wat onze zorgboerderij zoal te bieden heeft. 

Bij onze workshops is er voor elk wat wils. U kunt aansluiten bij een groep of met uw eigen gezelschap of bedrijf een exclusieve workshop samenstellen. Dit duurt een dagdeel of een hele dag, met of zonder lunch. Wih denken graag met u mee en kunnen in goed overleg de ideale workshop voor u regelen. Tijdens de workshops bent u actief bezig met als resultaat een zelfgemaakt werkstuk als tastbaar aandenken. 

Ook hebben we de beschikking over een camping. Hier vindt u 6 staanplaatsen ingericht, door 't Buitenland, met yurts en een tipi-tent. Hier beleeft u een unieke overnachting. De overige staanplaatsen zijn voor caravans en campers met als doelgroep voor ouderen die houden van rust en aangesloten zijn bij de SVR. In het voorjaar van 2018 zal onze groepsaccommodatie de Hooiberg klaar zijn voor 14 personen.

Verder is het mogelijk om met Piet of Paula een tocht te maken door de mooie omgeving rondom De Vergulde Hand.

Ruimte huren kunt u ook bij De Vergulde Hand. De Reünie is onze kapschuur die te gebruiken is voor diverse gelegenheden. Hier kunt u van alles regelen voor uw evenement. Wij denken graag met u mee.

Wij staan open voor elk leuk idee en proberen er binnen onze mogelijkheden samen met u een mooie activiteit van te maken! 

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief