• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Ontspanning bij De Vergulde Hand

Doeboerderij de Vergulde Hand

Graag willen we ons aan u voorstellen. Piet Ans, Bert en Annemarie van Bavel,  wij zijn de beheerders.  Onze bedrijfsfilosofie is maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Piet en Ans hebben in het verleden een melkveebedrijf gehad en zijn in 2010 Doeboerderij De vergulde Hand gestart waarbij de nadruk lag op de zorg en deels op de recreatie. In 2022 is de zorg volledig afgebouwd in verband met het pensioen van Piet en Ans en nu richten Piet en Ans zich samen met Bert (zoon) en Annemarie (schoondochter) zich nu op de recreactie. Piet geeft daarnaast nog workshops smeden en Ans heeft een prachtige bloementuin. Wij  hopen u te verwelkomen op Doeboerderij de Vergulde Hand.  

Minicamping Brabant

Op onze minicamping vindt u 16 staanplaatsen voor een rustige overnachting. Onze groepsaccommodatie Hooiberg de Vergulde Hand beschikt over (14 slaapplaatsen 4 maal 2 persoons kamer en 2 maal 3 persoons kamer en een eigen keuken met twee douches en toiletten). Ook is er is een grote extra ruimte met ondere extra bankstellen, pingpongtafel en tafelvoetbalspel. 

Boek nu

Ruimte huren

Een ruimte huren kunt u ook bij De Vergulde Hand. De Reünie is onze kapschuur met bar die te gebruiken is voor diverse gelegenheden zoals familie of vrienden bijeenkomsten, vergaderingen, eigen workshops enz. Dit met een confortabele houtkachel, elektrische verwarming en evenuteel een digitaal scherm. 

Zeer bijzonder ons Buurthuis "Zonder Poespas".

Deze is op zondag morgen open, kijk en laat U inspireren door de schilderijen van Piet. 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

 

Over ons

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief