• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Ontspanning bij De Vergulde Hand

 

Doeboerderij de Vergulde Hand

Graag willen we ons aan u voorstellen. Piet Ans en Bert van Bavel wij zijn de beheerders. Mogelijk vraagt U zich af waarom de Vergulde Hand hiermee willen we U een hand rijken. Onze bedrijfsfilosofie is maatschappelijk verantwoord bezig zijn, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Wij kijken verder dan de korte termijn, de generatie na ons moet De Vergulde Hand ook dan nog een warm hart toedragen. Wij willen zijn rentmeester voor de zorg, oude ambachten en het bewust recreëren. 

Minicamping

Op onze minicamping vindt u 16 staanplaatsen en beleeft u een unieke overnachting. Onze groepsaccommodatie Hooiberg de Vergulde Hand beschikt over 14 slaapplaatsen 4 maal 2 persoons kamer en 2 maal 3 persoons kamer en een eigen keuken met twee douches en toiletten. Ook is er nog een chillroom en fitnessroom in een bijgebouw. 

Boek nu

Ruimte Huren

Een ruimte huren kunt u ook bij De Vergulde Hand. De Reünie is onze kapschuur met bar die te gebruiken is voor diverse gelegenheden zoals familie of vrienden bijeenkomsten. Omdat we zelf ook van een warme sfeer houden  hebben deze nu aangepast met een houtkachel, en dit gedeelte dicht gemaakt waardoor er een  bruincafe is ontstaan dit voor een country party. 

Zeer bijzonder ons Buurthuis "Zonder Poespas".

Deze is op zondag morgen open kijk en laat U inspireren door de schilderijen van Piet. Het is ook mogelijk om dit buurthuis deze te huren voor besloten vergaderingen tot maximaal 16 personen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

All for one and one for all

 

 

Over ons

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief