• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Ontspanning bij De Vergulde Hand

 

 

All fore one and one for all

 

Welkom op onze website,

Graag willen we ons aan u voorstellen. Wij, Piet en Ans en Bert van Bavel, zijn de beheerders van onze Doeboerderij. Mensen die bij ons komen gaan er wat van maken. Of dit is voor de dagbesteding, een workshop of tijdens uw vakantie. Onze bedrijfsfilosofie is maatschappelijk verantwoord ondernemen, zeggen wat je doet, en doen wat je zegt. Wij kijken verder dan de korte termijn, de generatie na ons moet De Vergulde Hand ook nog een warm hart toedragen. We willen graag rentmeester zijn in de zorg, de oude ambachten en het bewust recreëren. Wij hebben niet voor niets op de aanhef van de home pagina de tekst " Buiten gewoon natuurlijk ".

De Vergulde Hand is een Doeboerderij.  Dit ondersteunen we met onze mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld bij de  dagbesteding voor mensen die thuis in een isolement leven, of een middag workshop voor actievelingen die graag nog de handen uit de mouwen te steken. Kijk wat onze zorgboerderij zoal te bieden heeft. 

Bij onze workshops is er voor elk wat wils. U kunt aansluiten bij een groep of met uw eigen gezelschap of bedrijf een exclusieve workshop mee in plannen. Dit is voor een dagdeel wij denken graag met u mee. Tijdens de workshops bent u actief bezig met als resultaat een zelfgemaakt werkstuk als tastbaar aandenken. 

Ook hebben we de beschikking over een minicamping hier vindt u 16 staanplaatsen en beleeft u een unieke overnachting. Onze nieuwe groepsaccommodatie Hooiberg de Vergulde Hand beschikt over 14 slaapplaatsen 4maal 2 persoons kamer en 2 maal 3 persoons kamer en een eigen keuken met twee douches en toilets ook is er nog een chillroom en fitnessroom in een bijgebouw. 

Verder is het mogelijk om met Piet of Paula een tocht te maken door onze mooie omgeving met een huifkar of Frisian.

Ruimte huren kunt u ook bij De Vergulde Hand. De Reünie is onze kapschuur met bar die te gebruiken is voor diverse gelegenheden. 

Voor bijzonder overnachten hebben wij  hooiberg de Vergulde Hand het pareltje van ons bedrijf.

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief