• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Ontspanning bij De Vergulde Hand

 

Doeboerderij de Vergulde Hand

Graag willen we ons aan u voorstellen. Piet en Ans en Bert van Bavel, zijn de beheerders van onze Doeboerderij. Dit is voor de dagbesteding, een workshop of  uw vakantie. Onze bedrijfsfilosofie is maatschappelijk verantwoord ondernemen, zeggen wat je doet, en doen wat je zegt. Wij kijken verder dan de korte termijn, de generatie na ons moet De Vergulde Hand ook dan nog een warm hart toedragen. We willen graag rentmeester zijn in de zorg, de oude ambachten en het bewust recreëren. Wij hebben niet voor niets op de aanhef van de home pagina de tekst " Buiten gewoon natuurlijk "

Workshops in Brabant

Bij onze workshops is er voor elk wat wils. U kunt aansluiten bij een groep of met uw eigen gezelschap of bedrijf een exclusieve workshop mee in plannen. Dit is voor een dagdeel en wij denken graag met u mee over de mogelijkheden. Tijdens de workshops bent u actief bezig met als resultaat een zelfgemaakt werkstuk als tastbaar aandenken.

Minicamping

Op onze minicamping vindt u 16 staanplaatsen en beleeft u een unieke overnachting. Onze nieuwe groepsaccommodatie Hooiberg de Vergulde Hand beschikt over 14 slaapplaatsen 4 maal 2 persoons kamer en 2 maal 3 persoons kamer en een eigen keuken met twee douches en toiletten. Ook is er nog een chillroom en fitnessroom in een bijgebouw. 

Boek nu

Ruimte Huren

Een ruimte huren kunt u ook bij De Vergulde Hand. De Reünie is onze kapschuur met bar die te gebruiken is voor diverse gelegenheden zoals familie of vrienden bijeenkomsten. Omdat we zelf ook van een warme sfeer houden  hebben deze nu aangepast met een houtkachel, en dit gedeelte dicht gemaakt waardoor er een  bruincafe is ontstaan dit voor een country party. 

Zeer bijzonder, ja zelfs uniek, overnachten

Dit is mogelijk in Hooiberg de Vergulde Hand. Deze is in april 2019 in de verhuur gegaan en een aanwinst voor de omgeving van Tilburg en Breda.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

All for one and one for all

 

 

Over ons

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief