• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Ontspanning bij De Vergulde Hand

 

 

All fore one and one for all

 

Welkom op onze website,

graag willen we ons voorstellen. Wij Piet en Ans van Bavel en zijn de beheerders van onze doe- boerderij en hebben bewust gekozen voor deze uitstraling, mensen die  bij ons komen gaan er wat van maken. Of dit is voor de dagbesteding een workshop of je bent bij ons op vakantie. Onze bedrijf filosofie is maatschappelijk verantwoord ondernemen, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Wij kijken verder dan de korte termijn, de generatie na ons moet de Vergulde Hand ook een warm hart toedragen. Daar werken wij nu aan en willen rentmeester zijn in de zorg, de oude ambachten en het bewust recreëren. Wij hebben niet voor niets op de aanhef van de home pagina de tekst " Buiten gewoon natuurlijk " Wij werken hiervoor en dit geeft ons de voldoening 

De Vergulde Hand is een doe-boerderij.  Dit ondersteunen we met tal van mogelijkheden om zelf creatief aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld als dagbesteding voor mensen die thuis in een isolement leven, of een dagje uit voor actievelingen die graag nog de handen uit de mouwen te steken. Kijk wat onze zorgboerderij zoal te bieden heeft. 


Bij onze workshops is er voor elk wat wils. U kunt aansluiten bij een groep of met uw eigen gezelschap of bedrijf een exclusieve workshop samenstellen. Dit duurt een dagdeel of een hele dag, met of zonder lunch, in goed onderling overleg te regelen. U bent actief bezig met als resultaat een zelfgemaakt werkstuk als tastbaar aandenken. 

Ook hebben we de beschikking over een camping waarvan 6 staanplaatsen zijn ingericht door 't Buitenland met yurts en een tipi-tent dit voor het uniek overnachten. De overige staanplaatsen zijn voor caravans en campers met als doelgroep jonge ouderen die houden van rust en aangesloten bij de SVR. In het voorjaar van 2018 zal onze hooiberg klaar zijn voor 14 personen als groep accommodatie. 

Verder is het mogelijk om met Piet of Paula een tocht te maken door de mooie omgeving. 

Ruimte huren de Reünie is onze kapschuur die te gebruiken is voor gelegenheden, waar je gebruik maakt van toiletten en de schuur verder zelf alles mag regelen in overleg met ons. 

Wij staan open voor elk leuk idee, en proberen er binnen onze mogelijkheden samen met u er een mooie activiteit van te maken.

 

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief