• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

De leukste activiteiten in Brabant

Ontdek Brabant 

Heerlijk toeven in de natuur, een Brabantse stad of  museum bezoeken, historische gebouwen bezichtigen; vanaf onze minicamping in Brabant zijn tal van leuke uitstapjes te ondernemen. 

Beleef de natuur

In de omgeving van onze boerencamping is heel veel mooie natuur te vinden, zoals de Regte Heide en Riels Laag tussen Riel en Goirle. Tevens liggen de Chaamse en Alphense bossen en recreatieplas 't Zand in de buurt. Een natuurgebied wat wij zeker aanraden om te bezoeken is Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, een prachtig stuifzandgebied net boven Tilburg. 

Cultureel dagje uit

Bent u een echte cultuur- en museumliefhebber? Brabant is namelijk rijk aan musea. Aanraders om te bezoeken zijn Het Oudheidkundig Streekmuseum in Alphen en Het Kaarsen Museum in Baarle-Nassau. 

Hét dierenpark van Nederland

Safaripark Beekse Bergen (12 km) is een van de leukste dierenparken van Nederland. Dit bijzondere dierenpark, waar u meer dan 100 diersoorten kunt bewonderen, is hét uitje wat u ongetwijfeld ondernomen moet hebben tijdens uw vakantie. Spot u de 'Big Five'?

Shoppen in Brabant

Een dagje shoppen in een Brabantse stad staat garant voor heel veel plezier. De leukste Brabantse steden met veel winkels en boetiekjes hebben wij alvast voor u verzameld:

  • Tilburg
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven

Ontdek Breda

Heerlijk uitwaaien

Fietsend de omgeving ontdekken? Heerlijk uitwaaien in het Brabantse landschap, langs mooie riviertjes en meertjes fietsen of neerstrijken op een terras in een van de omliggende steden. Stippel eenvoudig en snel uw route uit via onderstaande routekaart.

Reserveer direct

Bekijk document 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief