• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Onze prachtige omgeving

Omgeving
In de directe omgeving is heel veel mooie natuur te vinden, zoals de Regte Heide en Riels Laag tussen Riel en Goirle en Ooievaarsnest in Alphen. Ook de Chaamse en Alphense bossen en recreatieplas 't Zand liggen in de buurt. Het Oudheidkundig Streekmuseum in Alphen, Heemkundemuseum Ledevaert in Chaam en een uniek Kaarsen Museum in Baarle-Nassau zijn het bezoeken waard. Safaripark Beekse Bergen (12 km) is 'gevaarlijk dichtbij' en na afloop kunt u dan een terrasje pikken op het gezellige Vrijthof in Hilvarenbeek. Een dagtrip naar de Efteling in Kaatsheuvel (22 km) behoort tot de mogelijkheden, evenals een bezoek aan de Loonse en Druinense Duinen. Wie graag met een groep de natuur en omgeving wil verkennen is dit ook mogelijk op afspraak voor een rondrit. Dit voor grotere groepen met een huifkar en traktor dit afspreken met Paula 0642332388. Ook is het mogelijk met een elektrische voertuig voor maximaal 4 persone. Dit kunt u afspreken met de bestuurder Piet: 0622986026.
 

Uitgaan
De mini-camping ligt aan een fietsknooppuntenroute van waaruit u alle kanten op kunt, zoals door de Chaamse bossen naar de Grote Markt in Breda, over het Bels Lijntje naar Turnhout of naar de Bockenreyder in Esbeek op het mooie Landgoed De Utrecht. Voor kinderen is Speelboerderij De Vossenberg in Gilze (3,5 km) het paradijs op aarde. Vissers kunnen hun hart ophalen bij visvijver de Ballast tussen Riel en Alphen.

Winkelen
In het knusse Riel kunt u terecht bij een supermarkt, een Action, een warme bakker een fietsenmaker. 

Bij ons er een formatie punt van de regio.

 

Workshops

Bij ons is het mogelijk om met een groepje van miniaal 4 personen een workshop te doen zoals schilderen, boetseren, timmeren of smeden dit op een vrijdagavond tussen 16.30 uur en 19.30 uur of zaterdag altijd op afspraak.

Reserveer direct

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief