• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Groepsaccommodatie 14 personen

Bent u op zoek naar een comfortabel en ruime groepsaccommodatie 14 personen voor een weekendje weg of lange vakantie in Brabant? Kies dan voor een 14 persoons vakantiehuis van Doeboerderij De Vergulde Hand. Onze groepsaccommodaties (met o.a. fitnesstoestellen en speelruimte voor de kinderen) is perfect voor een heerlijk weekendje weg of een vakantie in Brabant. Komt u ook naar onze vakantieboerderij?

>>> Hooiberg De Vergulde Hand

Prachtige groepsaccommodatie in Brabant

De 14 persoons vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en de omgeving biedt ontzettend veel mogelijkheden voor leuke activiteiten en bezienswaardigheden. Of blijf lekker op onze vakantieboerderij. Hier kunt u allerlei leuke workshops volgen, zoals houtbewerken, schilderen en smeden. Erg populair bij Doeboerderij De Vergulde Hand! 

Voorzieningen groepsaccommodatie 14 personen

  • 2 slaapkamers voor 3 personen
  • 4 slaapkamers voor 2 personen
  • Twee douches, waarvan één voor mindervaliden
  • Luxe, complete keuken
  • Open woonkamer
  • Fitness-/speelruimte

Weekend kort, weekend lang, midweek of week verblijven in onze groepsaccommodatie in Brabant? Welke periode u er ook maar op uit wilt, Hooiberg De Vergulde Hand is het hele jaar te huur. 

Prijzen en beschikbaarheid groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie 14 personen

Camping met groepsaccommodatie

Camping Doeboerderij De Vergulde Hand is de ideale bestemming voor een familieweekend met een groep van 14 personen. Deze camping biedt een prachtige groepsaccommodatie met alle benodigde voorzieningen. Gelegen in de nabijheid van grote steden, geniet u hier van het beste van beide werelden: een rustige sfeer op de camping en de levendigheid van de stad binnen handbereik. Of u nu wilt ontspannen in de natuur of de omgeving wilt verkennen, onze camping met groepsaccommodatieis dé plek voor een gezellig weekend met familie.

Waarom een 14 persoons groepsaccommodatie huren?

Een 14 persoons groepsaccommodatie wordt vaak gehuurd voor een vrienden- of familieweekend. Onze groepsaccommodatie Brabant is hier dan ook uitstekend voor. Kinderen kunnen lekker spelen rondom het groepsverblijf en voor de actievelingen zijn er diverse fitnesstoestellen. 

Gemeenschappelijke ruimte; Lekker samen ontbijten of spelletjes doen? Hooiberg De Vergulde Hand beschikt over een multifunctionele gemeenschapsruimte. U kunt hier gezellig samen zijn en leuke momenten met elkaar beleven.

Betaalbaar; Bij Doeboerderij De Vergulde Hand huurt u al vanaf € 775,00 de groepsaccommodatie voor 14 personen. Natuurlijk hangt dit af van het aantal personen en verblijfsduur. 

 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief