• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Locatie voor feest

Op zoek naar een mooie locatie voor een feest? Doeboerderij De Vergulde Hand in Riel (Brabant) heeft een prachtige boerenschuur te huur voor 65 personen. Ideaal voor een jubileum- of familiefeest, reünie of barbecue met collega's. De goedkope ruimte is zowel in de zomer als de winter te huren.

Schuur huren bij de boer voor uw feest?

Meer informatie over de feestruimte

Virtuele tour

Goedkope doe het zelf feestruimte in Brabant.

De Boerenschuur is te huren in een vast tijdsblok van 6 uur: 13:00 tot 19:00 uur. De goedkope feestruimte is al te huur vanaf € 275,00, dit is exclusief BTW en ongeacht het aantal personen. 

Locatie voor feest

Feestlocatie Brabant

Doeboerderij De Vergulde Hand is een bijzondere feestlocatie in Brabant en biedt voor alle gelegenheden een passende feestruimte, namelijk Kapschuur De Reünie. Zowel feestlocatie buiten als binnen.

Boerenschuur huren?

Kapschuur De Reünie is een goedkope feestruimte waar tot 65 personen in terecht kunnen, zowel in zomer als de winter. Deze mooie boerenschuur is gezellig ingericht met een oud-Hollandse bar, (staan)tafels, houtkachel en 3 infrarood verwarmingskachels. Dames- en herentoiletten zijn ook aanwezig, deze vindt u naast de feestschuur. 

Zien de weersvoorspellingen er goed uit voor de dag waarop u het feest of de verjaardag wilt houden? Direct naast de schuur, tegen de open ruimte aan, is genoeg plek om (staan)tafels en stoelen te plaatsen. Dan kunt u gezellig met zijn allen buiten zitten en genieten van de gezellige tijd. De boerenschuur is dé locatie voor een feest.

Eten en drinken dient u zelf mee te nemen naar Kapschuur De Reünie.

Iemand jarig?

Bent u van plan om een verjaardagsfeest te geven in de boerenschuur? Neem dan vooral versieringen mee, wij vinden het juist superleuk als de ruimte versierd is met slingers, decoraties e.d. 

Feestje organiseren

Locatie voor feest

Zoals genoemd is Doeboerderij De Vergulde Hand, en in het bijzonder Kapschuur De Reünie, de locatie voor een feest. Deze prachtige feestlocatie heeft voor groepen tot 65 personen een mooie feestruimte, welke erg ruim is. Zowel buiten als binnen kan een feestje gegeven worden. Op zoek naar dé feestlocatie van Brabant? Kom op zondagmorgen tussen 10:00 en 13:00 uur langs op onze locatie voor uw feest en bewonder Kapschuur De Reünie. 

Ook voor uw familiedag

Onze feestlocatie is naast feestjes en verjaardagen ook erg geschikt voor familiedagen. Kinderen hebben genoeg ruimte om te spelen en er kan een springkussen geplaatst worden voor nog meer vermaak. 

Barbecuën, buffet of frietwagen op de locatie

Eten en drinken dient u dus zelf mee te nemen naar onze locatie voor feesten. Dit kan in allerlei vormen, bijvoorbeeld door te barbecueën, een frietwagen te plaatsen of een buffet te realiseren. Doeboerderij De Vergulde Hand is dus eigenlijk een doe-het-zelf feestlocatie. Ook handig! 

Schuur huren bij de boer voor uw feest?

Neem direct contact met ons op of boek direct.

Meer informatie - Boerenschuur boeken 

 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief