• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

boerderijschuur huren voor uw feest in Brabant

Geplaatst: 15-08-2023

Op zoek naar een sfeervolle en bijzondere feestruimte in het hart van Brabant om uw verjaardag, jubileum of receptie te vieren? Ontdek onze authentieke boerderijschuur, een unieke locatie die doordrenkt is van de charme van het platteland.

  • 70 personen
  • In de zomer en winter geschikt

Boerderijschuur in Brabant

De schuur biedt een oud-Hollandse bar met feestelijke verlichting en maar liefst drie koelkasten om uw gasten van drankjes te voorzien. De landelijke sfeer van de schuur zorgt voor een warme en uitnodigende ambiance.

In de zomer en winter de perfecte feestlocatie

Of het nu zomer of winter is, bij ons kunt u terecht. In de zomer bieden we de mogelijkheid om een deel van uw feest buiten te houden, terwijl we in de winter de ruimte kunnen afsluiten en verwarmen met behulp van infrarood kachels en een knisperende houtkachel.

Veel fijne voorzieningen

De voorzieningen in onze boerenschuur dragen bij aan een geslaagd feest. Talrijke (staan)tafels en stoelen zijn aanwezig, zodat al uw gasten comfortabel kunnen zitten. Ook bieden we keurige toiletten voor zowel dames als heren, evenals een buitenurinoir, wat vooral handig is voor grotere gezelschappen. Onze faciliteiten zijn ideaal voor zowel bedrijfsbijeenkomsten als familieaangelegenheden.

Wat onze boerderijschuur echt uniek maakt, is dat de volledige voorkant open en dicht kan dankzij een windbrekend gordijn. Dit maakt de ruimte veelzijdig inzetbaar, zelfs tijdens de wintermaanden. Met een gezellige houtkachel en drie infrarood verwarmingskachels bent u verzekerd van een warme en behaaglijke omgeving.

Mooie en rustige locatie

Gelegen op een serene locatie, is onze boerderijschuur de perfecte bestemming voor een familiefeest, reünie of elke andere speciale gelegenheid. Nodig familie of oud-klasgenoten uit en creëer onvergetelijke herinneringen in deze karaktervolle setting. 

Boerderijschuur huren

Nieuws overzicht

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief