• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Een vakantie in Brabant is heerlijk!

Geplaatst: 19-07-2022

Brabant is ongetwijfeld de leukste provincies om op vakantie te gaan. En met Doeboerderij De Vergulde Hand als vakantiebestemming in de zomer ervaart u zeker dat Brabant de ideale provincie is voor een vakantie in eigen land.

Vakantie boeken

1. Kamperen in het groen

Gezellig met uw partner een kampeervakantie beleven in Brabant? Op Doeboerderij De Vergulde Hand in Riel kampeert u heerlijk in het groen, op een gezellig kampeerveldje. Kamperen is dus ontspannen maar ook heel gezellig. 

Daarnaast liggen de kampeerplaatsen vlakbij mooie fietsroutes. Wij raden dan ook zeker aan om op een zomerse avond de natuur in de omgeving te verkennen. Neem een van de fietsroutes en laat u leiden naar de mooiste plekjes van Brabant...

2. Rust en gezelligheid

Het klinkt wellicht een beetje gek, rust en gezelligheid, maar dat is Brabant ook wel een beetje. Het is namelijk een veelzijdige provincie waar echt van alles te doen is. Doordat er veel indrukwekkende natuurgebieden en -reservaten zijn maar ook veel bruisende steden op een kleine afstand van de camping, ervaart u het beide. Uw vakantie in Brabant vult u in zoals u dat voor ogen hebt.

Vakantie in Brabant

De Brabantse gezelligheid ervaren, in alle rust kamperen in de natuur en mooie fietsroutes afleggen? Kom gezellig naar onze minicamping in Brabant. 

Nieuws overzicht

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief