• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Gezellig kamperen in de zomer

Geplaatst: 19-04-2022

De natuur staat in volle bloei…De zomer is in volle gang! En met al deze natuurveranderingen wordt kamperen in de zomer een stuk aangenamer. Doeboerderij De Vergulde Hand heeft alle voorbereidingen getroffen om ook dit kampeerseizoen weer de mooiste kampeerplaatsen aan te kunnen bieden. Het gras is meest natuurlijk, de plaatsen zijn ruim en kampeervriendelijk. 

Komt u ook gezellig kamperen in het voorseizoen? Bekijk dan snel of een van onze kampeerplaatsen nog beschikbaarheid hebben in de periode dat u wilt kamperen.

Kamperen in het groen

Doordat het zonnetje steeds vaker doorkomt en de natuur in volle bloei staat, is een kampeervakantie in het voorseizoen juist iets om naar te kijken. Wij zijn dan wel een knusse camping, maar onze kampeerplaatsen zijn lekker ruim, midden in de natuur gelegen en met de benodigde voorzieningen. U gaat ongetwijfeld van de heerlijke rust genieten! 

Lekker wandelen of fietsen in de zon

In de omgeving van onze minicamping vind je vele wandel- en fietspaden die u naar de mooiste plekjes van Brabant leiden. Aanrader: de fietsknooppuntenplanner van de ANWB. Met deze routeplanner kun je eenvoudig uw fietsroute in Brabant uitstippelen.

Boek uw vakantie in het voorseizoen

Nieuws overzicht

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief