• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Kampeeravontuur voor 50 plussers

Geplaatst: 23-10-2023

Een kampeeravontuur in Brabant voor 50-plussers wordt pas echt bijzonder op Doeboerderij De Vergulde Hand. Deze camping in Brabant is dé plek waar rust en ontspanning centraal staan. Met slechts 16 ruime kampeerplaatsen biedt onze camping de perfecte setting voor een onvergetelijke ervaring, ongeacht het seizoen waarin u besluit te kamperen.

Ruim kamperen

De ruime kampeerplaatsen zorgen ervoor dat u alle privacy en comfort hebt die u nodig heeft. Of u nu met een tent, caravan of camper komt, u zult het geweldig vinden! 

Gezellig buurthuis

Wat onze camping extra bijzonder maakt, is dat er op zondagen een gezellig buurthuis is waar u kunt kaarten en kletsen. 

Interessante workshops

Bovendien organiseren we voor onze campiggasten regelmatig leuke workshops. U kunt deelnemen aan workshops zoals smeden, houtbewerken en schilderen.

Komt u ook naar onze 50-plus camping?

Kamperen op deze prachtige plek in Brabant is niet alleen een vakantie, maar een ervaring die u in staat stelt te genieten van de natuur en nieuwe mensen te ontmoeten.

Doeboerderij De Vergulde Hand is de ultieme bestemming voor 50-plussers die willen genieten van rust, ontspanning en sociale interactie. Reserveer uw plekje en maak u klaar voor een onvergetelijke kampeerervaring in Brabant!

Vakantie boeken

Nieuws overzicht

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief