• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Kamperen in 2024

Geplaatst: 13-02-2024

Heeft u nog geen kampeervakantie in 2024 geboekt? Kom dan lekker kamperen midden in de natuur van Brabant, vlakbij Tilburg. Zo geniet u het hele jaar door van onze kleine camping en de prachtige omgeving.

Ik wil een kampeerplaats reserveren

Kies een kampeerplaats in de natuur

Onze 16 kampeerplaatsen liggen allemaal aan een klein veldje, met een verhard pad door het midden van het grasveld. Ook is het kampeerveld omringt door bomen, zodat het natuurgevoel u nog meer bekomt. Tevens is onze seniorencamping het hele jaar door geopend, zo kunt u elk moment van het jaar ontsnappen aan uw dagelijke omgeving.

Gezelligheid op de camping

Onze camping biedt voor de gasten een fijne sfeer. Zo kunt u met medekampeerders jeu de boule spelen, 's zondags koffie drinken in het buurthuis en leuke workshops volgen zoals smeden, houtbewerken en schilderen.

Actief in de omgeving

De directe omgeving van onze 50 plus camping biedt allerei verschillende mogelijkheden. Zo kunt u steden bezoeken zoals Tilburg, Breda en Turnhout. Hier kunt u fijn winkelen, goed eten en drinken of juist culturele uitstapjes maken. Bent u een echte natuurliefhebber die houdt van fietsen, wandelen en andere activiteiten? Bekijk dan eens de omgeving voor mooie natuurparken die u kunt ontdekken.

Wilt u meer informatie?

Bent u nog niet helemaal overtuigt? Neem dan eens een kijkje op onze extra informatiepagina, hier leest u meer over onze camping.

Ik lees graag meer informatie

 

Nieuws overzicht

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief