• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Ontdek onze omgeving in de zomer

Geplaatst: 25-06-2024

Geniet van mooi weer en rust

In de zomermaanden kunt u heerlijk op onze camping verblijven. Zo hebben wij slechts 16 kampeerplaatsen, wat ons een echte minicamping maakt. Het zal dan ook vol zitten met mensenmassa's wat bijdraagt aan een rustige en gemoedelijke sfeer. Ga lekker voor uw kampeermiddel zitten in uw comfortabele stoel met een goed boek of de krant en kom helemaal tot uzelf. Zo nu en dan loopt er een mede kampeerder langs die u vriendelijk groet of zelfs even een praatje maakt.

Kiest u voor zon of schaduw?

Onze kampeerplaatsen staan in een rechthoekige formatie omringt door een groenstrook van bomen en bebossing. Staat u liever meer in de schaduw of vind u veel zonuren belangrijk tijdens uw vakantie? Door middel van een voorkeursboeking kunt u uw favoriete plekje zoeken! Weet u niet zeker wat de beste plek voor u is? Neem dan gerust contact met ons op. 

Lekker op pad in de omgeving

Tijdens uw vakantie is het natuurlijk super leuk om wat van de omgeving te ontdekken! De natuur is in volle bloei en de zon schijnt, dus wandelen en fietsen is zeker aan te raden. Meer zin in cultuur of shoppen? Bezoek dan steden als Breda, Eindhoven of Den Bosch. Ten slotte zijn er ook vaak (zomer)markten en braderiën in de buurt. De Oirschotse jaarmarkt op 1 september is dan een bezoekje waard!

Boek een zomervakantie in Noord-Brabant

Nieuws overzicht

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief