• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Ruimte huren in Riel?

Boerencamping De Vergulde Hand is dé ideale locatie voor bedrijfsuitjes, vriendenuitjes, verjaardagsfeesten en reünies. Ontdek onze schuur voor 65 personen en vier samen zijn op een heel bijzondere locatie in Brabant!  

Meer over onze bijzondere locatie

Kapschuur de Reünie: Een mooie ruimte voor 65 personen

Goedkoop een feestruimte huren in Brabant? Ontdek Kapschuur de Reünie! Deze bijzondere feestruimte biedt plek voor maximaal 65 personen en beschikt over een authentieke Hollandse Bar. Allerlei feestjes kunnen in de feestruimte gehouden worden, van vriendenuitjes tot aan familiefeesten. Vraag ons gerust naar alle mogelijkheden, bij Doeboerderij De Vergulde Hand is vrijwel alles mogelijk! 

Is het wat minder weer? Uw feestje kan dan gewoon doorgaan! Met slecht weer kunnen wij de schuur verwarmen middels 3 infrarood verwarmingskachels en een houtkachel. Zo kunt u elk seizoen, elke dag, een feestje vieren bij Doeboerderij De Vergulde Hand. Komt u ook een feestje vieren in Brabant? Wij leggen u graag in de watten!

Bekijk Kapschuur de Reünie

Ruimte huren in Riel?

Bent u op zoek naar een sfeervolle feestruimte waar u met tot 65 personen een bijzondere dag kunt beleven? Kom dan gerust eens langs om 'Kapschuur de Reünie' te bewonderen en alle mogelijkheden te bespreken. Zoals evt catering of springkussen wij verwelkomen u graag op onze feestlocatie in Brabant. 

Aanvullende informatie

De kapschuur is te huur van 13:00 uur tot 19:00 uur. 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze sfeervolle feestruimte. 

Ruimte huren in Riel

 

Groepsaccommodatie voor 14 personen in Riel

Zoekt u een groepsaccommodatie in Brabant? Boek een verblijf in Hooiberg de Vergulde Hand. Deze hooiberg biedt plaats aan maximaal 14 personen hierbij denken we aan een familie of bedrijfsuitje. Ook is deze voorzien van een invalide douche met toilet.

Daarnaast is er een speelruimte met een tafeltennistafel, tafelvoetbal en enkele fitnesstoestellen. 

Bekijk Hooiberg De Vergulde hand hier

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief