• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Seniorencamping Brabant

Een kleine seniorencamping in Brabant gezocht? Dan is Doeboerderij de Vergulde hand misschien wel uw nieuwe favoriete camping! Een gemoedelijke sfeer, rust en een natuurrijke omgeving is waar wij voor staan. Komt u binnenkort eens langs?

Fijne voorzieningen bij de seniorencamping in Brabant

Tijdens uw verblijf bij onze camping nabij Tilburg komt u heerlijk tot rust. Met slechts 16 ruime kampeerplaatsen zal het nooit te druk zijn om lekker uw krant of boek te lezen. 'S zondags ochtend is ons buurthuis geopend. Hier kunt u samen met andere campinggasten en buurtbewoners bij elkaar komen voor koffie en gezelligheid.

Heeft u zin om de typische campingsport Jeu de Boule te spelen? Op onze camping bij Breda hebben wij een eigen baan om dit te spelen. Speel bijvoorbeeld tegen uw partner of andere campinggasten. 

Wilt u foto's delen met uw familie? U kunt gebruik maken van onze gratis WiFi. Zo is iedereen thuis op de hoogte van uw heerlijke vakantie. Wilt u niet zonder uw huisdier op vakantie? Het is ook toegestaan om uw hond of poes mee te nemen, zo kunnen ook zij genieten van een vakantie op de seniorencamping in Brabant.

seniorencamping brabant met kampeerveld

Kamperen bij de boer in Brabant

Op onze doeboerderij is het mogelijk om te kamperen op een van de 16 plaatsen. Deze plaatsen staan op een ruim opgezet veld met veel groen. Tent, caravan en camper zijn hier het hele jaar door welkom. Onze minicamping is door de directe omgeving ideaal voor wandel- en fietsliefhebbers.

Huurt u liever een accommodatie? Onze collega menno van "Minicamping t Buitenland ". Heeft het meest bijzondere tentenveld, met mooie natuurhuisjes, voor iedereen een camping met 8 plaatsen een vuurplaats en hottub voor echte buitenmensen. Dit is een minicamping die ligt aan onze doeboerderij.

Voor meer informatie kunt u bij Menno reserveren tel: 0645458445.

Hier staan Mongoolse Yurts, tipi, pipowagen en twee Finse Kota's

Reserveer direct

Goed sanitair bij onze seniorencamping in Brabant

Vanaf de kampeerplaatsen loopt u simpelweg over het verharde paadje richting het hoofdgebouw, hier vindt u ook het sanitaire gebouw. Het sanitaire gebouw is voorzien van de volgende gemakken:

  •  Ruime douches met 50 cent munt voor 4 minuten.
  •  Ruime nette toiletten met beugels.
  •  Afwasplaats en een wasmachine zijn binnen.

Op pad in de groene omgeving

Rust en ontspanning kunt u ook buiten de camping bij Riel vinden. Ontdek bijvoorbeeld de omgeving per fiets of te voet. Natuur zoals de Regte Heide en Riels Laag tussen Riel en Goirle. De Chaamse en Alphense bossen en recreatieplas 't Zand in de buurt. Een natuurgebied wat wij zeker aanraden om te bezoeken is Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen, een prachtig stuifzandgebied net boven Tilburg. 

Cultuur en winkels

Als u van cultuur en steden houdt heeft onze omgeving veel te bieden. Leuke steden in de buurt zoals Tilburg, Breda en Turnhout zijn een bezoekje waard voor zowel cultuur als winkels.

Lees meer over de omgeving

Wat vinden onze gasten?

 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief