• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Zomervakantie

Heeft u nog geen plannen gemaakt voor de zomervakantie 2024? Kom dan heerlijk in alle rust kamperen of verblijven in een 14-persoons groepsaccommodatie op Doeboerderij De Vergulde Hand, een kleine camping in Riel, Brabant. De camping vormt de ideale uitvalsbasis voor uw zomervakantie in Brabant. Vanaf de camping bent u al snel in het centrum van een grote Brabantse stad of in een veelzijdig natuurgebied voor een leuke natuurexcursie. 

Zomervakantie 2024 vieren in Riel

Doeboerderij De Vergulde Hand is een rustige camping in Riel, met 16 staanplaatsen voor tentjes, caravans en campers. Doordat onze minicamping in Brabant maar over een aantal kampeerplaatsen beschikt, kunt u optimaal genieten van de rust. Daarnaast, dankzij de perfecte ligging dichtbij mooie natuurgebieden, is onze camping perfect geschikt voor wandelaars en fietsers. 

Zomervakantie camping

Uw zomervakantie op onze camping staat dus helemaal in het teken van rust en ontspanning. Wilt u het komen ervaren? Boek dan snel uw zomervakantie via onderstaande knop.

Boek uw zomervakantie

Kampeervakantie in Brabant

Voor een heerlijke kampeervakantie in de zomer in Brabant bent u bij Doeboerderij De Vergulde Hand aan het juiste adres. De kampeerplaatsen, in totaal 16, zijn in de natuur en bij elkaar gelegen voor een optimale kampeerervaring. De sanitaire voorzieningen vindt u vlakbij de plaatsen.

  • 16 ruime kampeerplaatsen
  • Veel groen
  • Ontspannen en rustige sfeer 

Kamperen met uw hond in de zomervakantie

Op Doeboerderij De Vergulde Hand is iedereen van harte welkom, ook uw hond! Wij vinden het juist super gezellig als u uw hond mee neemt op zomervakantie naar onze minicamping in Brabant. Neem uw hond dus vooral mee! 

Groepsaccommodatie Brabant huren in de zomer?

Daarnaast kunt u bij ons een groepsaccommodatie voor 14 personen huren. Deze compleet ingerichte groepsaccommodatie is het perfecte vakantiehuis voor grote families die er in de zomer lekker even op uit willen en daarbij comfortabel willen overnachten. In de groepsaccommodatie vindt u onder andere: 6 slaapkamers, twee douches en meerdere toiletten (één toilet voor mindervaliden), grote luxe keuken en een ruime woonkamer waar u gezellig met elkaar een spelletje kunt doen. Benieuwd naar wat onze 14-persoons groepsaccommodatie nog meer te bieden heeft? Lees hier meer over onze groepsaccommodatie in Brabant.

Feestje vieren?

Gezellig zomers feestje vieren? Op doeboerderij De Vergulde Hand hebben we echt een mooie feestruimte (binnen en buiten! U kunt er met ongeveer 70 man terecht voor allerlei bijeenkomsten, zoals reünies, familiefeesten en verjaardagen. 

Zomervakantie in Brabant 2024

In de zomer is het in Brabant altijd één groot feest; voor iedereen is er van alles te doen. Marktjes bezoeken, de mooiste bezienswaardigheden bewonderen of lekker op een terrasje genieten en de Brabantse gezelligheid ervaren... In Brabant is het altijd gezellig! Komt u gezellig vakantie vieren op onze minicamping bij Breda?

Boek uw zomervakantie in Brabant

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief