• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Camping met groepsaccommodatie

Samen met vrienden of familie de gezellige campingsfeer beleven, maar dan wel met luxe voorzieningen? Kom dan Doeboerderij De Vergulde Hand, een rustige camping met groepsaccommodatie in Brabant. Op onze kleine vakantieboerderij hebben we speciaal voor grote groepen een groepsaccommodatie. Zien we u snel op onze camping in Brabant?

>>> Naar groepsaccommodatie

Doeboerderij De Vergulde Hand: camping met groepsaccommodatie

Lekker naar de camping, dat blijft toch altijd een fijne vakantiegedachte. Vooral als u heerlijk kan ontspannen in een mooi groepsverblijf. Doeboerderij De Vergulde Hand is zo een plek waar dat kan. In alle rust genieten van een vrienden- of familieweekend en luxe voorzieningen bij de hand hebben. Onze groepsaccommodatie voor 14 personen is hét groepsverblijf dat het mogelijk maakt.  

Met een leuke speelruimte voor kinderen, fitnesstoestellen, gezamenlijke eetruimte en grote tuin is de groepsaccommodatie geschikt voor alle vakanties.

Camping met groepsaccommodatie

Wat is er te doen op de camping?

Naar onze camping met groepsaccommodatie? Dat betekent ook dat er tijdens uw verblijf meerdere leuke activiteiten te doen zijn. Zo houden wij wekelijks diverse workshops zoals houtbewerken, smeden en schilderen. Deze worden verzorgd door mezelf, Piet van Bavel. Ik vind het superleuk om samen met jullie mooie voorwerpen te maken, die jullie na afloop mee mogen nemen. Komt u ook naar onze camping met groepsaccommodatie? Wij kijken ernaar uit u te begroeten en een lekker weekend weg of vakantie te bezorgen.

>>> Meer over de workshops

Ideaal groepsverblijf voor vrienden- en familieweekenden

De Hooiberg op Doeboerderij De Vergulde Hand is een fantastische locatie voor vrienden- en familieweekenden. De Hooiberg biedt voldoende ruimte voor grote groepen en heeft alle voorzieningen die nodig zijn voor een comfortabel verblijf.

Wanneer wilt u naar onze camping met groepsaccommodatie? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid en boek uw vakantie met vrienden of familie eenvoudig bij Doeboerderij De Vergulde Hand. Tot snel! 

>>> Prijzen en beschikbaarheid

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief