• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Camping Tilburg

Kamperen op een gezellige camping in Tilburg? Kom naar Doeboerderij De Vergulde Hand in het Brabantse Riel, vanaf onze camping bent u zo in gezellige steden zoals Tilburg en Breda.

Camping bij Tilburg

Doeboerderij de Vergulde Hand ligt in het Brabantse Riel, dichtbij Tilburg. Op onze minicamping komt u compleet tot rust in de prachtige natuur. Kom met eigen tent, caravan of camper en geniet van een heerlijke kampeervakantie op onze camping. 

De camping heeft verschillende voorzieningen die uw kampeervakantie erg aangenaam zullen maken. Zo zijn er ruime staanplaatsen met veel begroeiing voor veel privacy en schaduw. Ook hebben wij nieuwe douches en toiletten en is er gratis Wifi.

Ga erop uit!

Op onze camping in de omgeving van Tilburg heeft u verschillende mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Zoals dierenpark de oliemeulen, natuurmuseum brabant,efteling, nationaal monument kamp Vucht, textielmuseum, abdij koningshoeven, de Heilige Eik en nog veel meer. Ook zijn er zijn in de omgevingen prachtige fietsroutes.

Ook kunt u een bezoek brengen aan de prachtige steden Baarle-Nassau en Breda. Allemaal leuke en mooie steden voor een fijn dagje winkelen, een kopje koffie op het terras of een heerlijk diner. Zoekt u een gezellige en natuurrijke camping nabij Tilburg? Kom naar Doeboerderij de Vergulde Hand voor een heerlijke kampeervakantie! 

Boek nu

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief