• Vijfhuizenbaan 33a
 • Riel - Noord-Brabant
 • 06-22986026

Kamperen bij de boer in Brabant

Kamperen bij de boer in Brabant? Kom naar recreatie boerderij De Vergulde Hand in het Brabantse Riel. Geniet van een heerlijke kampeervakantie op onze rustig gelegen boerderij in Brabant. Ervaar de Brabantse gezelligheid en kom volledig tot rust.

Kamperen bij de boer in Brabant

Geniet van de rust en prachtige natuur van Brabant. Kom kamperen op onze boerencamping in Brabant en ervaar zelf hoe het is om te kamperen bij de boer. Op onze boerencamping staan ruime staanplaatsen waar u kunt kamperen met eigen tent, caravan of camper. De nieuwe douches en toiletten maken uw kampeervakantie op onze boerderijcamping helemaal compleet.

Boek nu een vakantie

Kamperen bij de boer in Brabant

Ontspannen op het platteland

Geniet van de prachtige omgeving van het Brabantse Riel. Ontdek Tilburg, Breda en Baarle-Nassau en kom helemaal tot rust op onze minicamping in de prachtige omgeving. Ook voor een leuk uitje zoals een gezellig diner of middagje winkelen bent u op onze camping op de juiste plek. U kunt op onze camping genieten van de rust van het platteland en echt genieten van de natuur.

Zo ligt onze minicamping tegen een fietsenknooppunt aan en kunt u vanaf onze camping alle kanten op fietsen en genieten van de mooie landschap. Wilt u een stad in de buurt bezoeken? Pak dan de fiets en fiets via deze knooppunten naar uw bestemming toe. Dit zijn prachtige routes door de bossen om via de plattelanden. Zo bereikt u uw bestemming zoals Tilburg, Breda of Baarle-Nassau via een prachtige route. Zo ziet u nog meer van het mooie Brabant!

Fietsen in Brabant

Tijdens uw kampeervakantie op onze boerencamping is er genoeg te doen. Zo liggen er verschillende fietsroutes in de omgeving die u door de prachtige Brabantse landschappen leiden. Neem dus uw fiets mee wanneer u komt kamperen bij de boer in Brabant bij De Vergulde Hand, want er is veel te zien!

Contact

Kenmerken van De Vergulde Hand

Met een verblijf op Doeboerderij De Vergulde Hand, geniet u naast de rust, ruimte en prachtige omgeving, ook van verschillende voorzieningen. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf zo prettig mogelijk wordt, zodat u het optimale vakantiegevoel kunt ervarenwanneer u komt kamperen bij de boer in Brabant! Denk bijvoorbeeld aan:

 • Ruime staanplaatsen
 • Ruime douches met beugel
 • Ruime toiletten met beugel
 • Afwasplaats binnen
 • Stroomvoorziening per campingplaats van 6 Ampère
 • Gratis Wifi
 • Honden en poezen zijn toegestaan
 • En nog veel meer..

U zult werkelijk niets tekortkomen op onze minicamping. Kom een weekendje ontspannen, verken de prachtige omgeving via de fietsrouteplanner, of volg een leuke workshop! Kamperen bij de boer in Brabant was nog nooit zo veelzijdig en leuk. Boek hieronder uw vakantie bij ons en bemachtig één van de mooie en rustgevende plekken. Schiet op want onze plekken zijn schaars!

Kampeervakantie in Brabant boeken

Dit is waarom kamperen bij de boer top is! 

Kamperen bij de boer in Brabant biedt een unieke en bijzondere ervaring die door velen als uiterst aangenaam wordt beschouwd. Rust, ontspanning, gemoedeijke sfeer, ruime kampeerplaatsen. Kamperen bij Doeboerderij De Vergulde Hand in Brabant is pas echt een unieke ervaring.

 • Rust en ruimte
 • Authentieke beleving
 • Kleinschalig
 • Natuurschoon

Winterkamperen in Brabant 

Een leuke en opkomende kampeermogelijkheid, waarbij u in nog meer rust geniet van uw welverdiende vakantie: winterkamperen bij de boer in Brabant! Het is vanaf heden mogelijk om ook in de winter te kamperen op onze rustige camping in Riel. Dit brengt unieke vakantieherinneringen met zich mee. Een vakantie in de winter wordt juist als veel leuker en rustgevender ervaren! Waarom? Wij leggen u het graag uit:

 • Rust; tijdens de winter zijn er minder kampeerders aanwezig op de camping, waardoor u optimaal kunt genieten van uw wintervakantie. 
 • Brengt fraaie plaatjes met zich mee; doordat de natuur in de winter bedekt is met sneeuw, is een wandeling door de natuur een beleving op zich! 
 • Gezelligheid; koudere avonden, ja die zijn er aanzienlijk meer. Maar wat dacht u van een gezellig avondje rondom het kampvuur. Marshmallows en warme chocomelk... Wat wilt u nog meer?
 • Kerstmarktjes; door de fijne ligging onder de rook van Tilburg, heeft u tijdens uw wintervakantie bij de boer genoeg mogelijkheden om diverse kerstmarktjes te bezoeken. Voor welke kerstmarkt gaat u? 

Dit zijn enkel een aantal voorbeelden van een wintervakantie in Brabant. Voor meer informatie neem contact met ons op. 

Maandplaats voor maar € 450,00!

Een maand lang genieten van de charme van Brabant? Kom naar Doeboerderij De Vergulde Hand en huur een maandplaats op onze prachtige boerderij camping! Voor een vast tarief van slechts € 450,00 krijgt u een maand lang toegang tot onze uitstekende kampeervoorzieningen en kunt u volop genieten van de sfeer.

Geef duidelijk aan dat u interesse hebt in een maandplaats bij uw reservering. Dan kunnen we het teveel betaalde bedrag namelijk terugstorten op uw rekening. Voor elke maand geldt een vast tarief van € 450,00.

Kampeerboerderij bij Tilburg

Kamperen bij de Boer in Brabant betekent optimaal genieten van alle rust en vrijheid. Om een zo fijn mogelijke kampeervakantie te kunnen beleven is een rustgevende camping van belang. Wanneer u kiest voor een kampeervakantie bij de boer in Brabant dan weet u zeker dat er aan ontspanning niks zal ontbreken. De royale kampeerplaatsen zijn op gezellige veldjes gelegen, Tilburg is binnen 15 minuten rijden te bereiken en een gezellig middagje beleven over de grens is ook nog een mogelijkheid die u heeft tijdens uw kampeervakantie bij de boer. Neem één van de wandelpaden die u brengt naar de mooiste plekjes over de grens of beleef een cultureel dagje in de oude binnenstad van Tilburg. Voor hedendaagse kampeerders is er van alles te doen!

Ik wil kamperen bij de boer!

 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief