• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Kamperen bij de boer Brabant

Kamperen bij de boer in Brabant? Kom naar Doeboerderij De Vergulde Hand in het Brabantse Riel. Geniet van een heerlijke kampeervakantie op onze gezellige camping in de prachtige natuur.

Kamperen bij de boer in Brabant

Geniet van de rust en prachtige natuur van Brabant. Kom kamperen op onze minicamping in Riel en ervaar zelf hoe het is om te kamperen bij de boer. Op onze boerencamping staan ruime staanplaatsen waar u kunt kamperen met eigen tent, caravan of camper. De nieuwe douches en toiletten maken uw kampeervakantie op onze boerderijcamping helemaal compleet.

Boek nu een vakantie

Kamperen bij de boer Brabant

Ontspannen op het platteland

Geniet van de prachtige omgeving van het Brabantse Riel. Ontdek Tilburg, Breda en Baarle-Nassau en kom helemaal tot rust op onze minicamping in de prachtige omgeving. Ook voor een leuk uitje zoals een gezellig diner of middagje winkelen bent u op onze camping op de juiste plek. U kunt op onze camping genieten van de rust van het platteland en echt genieten van de natuur.

Zo ligt onze minicamping tegen een fietsenknooppunt aan en kunt u vanaf onze camping alle kanten op fietsen en genieten van de mooie landschap. Wilt u een stad in de buurt bezoeken? Pak dan de fiets en fiets via deze knooppunten naar uw bestemming toe. Dit zijn prachtige routes door de bossen om via de plattelanden. Zo bereikt u uw bestemming zoals Tilburg, Breda of Baarle-Nassau via een prachtige route. Zo ziet u nog meer van het mooie Brabant!

Leuke workshops

Ook wanneer u graag een leuke activiteit wilt ondernemen tijdens uw kampeervakantie kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij workshops schilderen, smeden en houtbewerken. Deze toffe en leuke workshops brengen uw creativiteit naar boven en leert u hoe u eenvoudig een voorwerp maakt. Voorkennis is niet vereist, wij helpen u namelijk van begin tot eind. Naar welke workshop gaat uw voorkeur uit? Laat het ons gerust weten. 

Fietsen in Brabant

Tijdens uw kampeervakantie op onze boerencamping is er genoeg te doen. Zo liggen er verschillende fietsroutes in de omgeving die u door de prachtige Brabantse landschappen leiden. Neem dus uw fiets mee wanneer u komt kamperen bij de boer in Brabant bij De Vergulde Hand, want er is veel te zien!

Contact

Kenmerken van De Vergulde Hand

Met een verblijf op Doeboerderij De Vergulde Hand, geniet u naast de rust, ruimte en prachtige omgeving, ook van verschillende voorzieningen. Wij zorgen ervoor dat uw verblijf zo prettig mogelijk wordt, zodat u het optimale vakantiegevoel kunt ervaren wanneer u komt kamperen bij de boer in Brabant! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Ruime staanplaatsen
  • Ruime douches met beugel
  • Ruime toiletten met beugel
  • Afwasplaats binnen
  • Stroomvoorziening per campingplaats van 6 Ampère
  • Gratis Wifi
  • Honden en poezen zijn toegestaan
  • En nog veel meer..

U zult werkelijk niets tekortkomen op onze minicamping. Kom een weekendje ontspannen, verken de prachtige omgeving via de fietsrouteplanner, of volg een leuke workshop! Kamperen bij de boer in Brabant was nog nooit zo veelzijdig en leuk. Boek hieronder uw vakantie bij ons en bemachtig één van de mooie en rustgevende plekken. Schiet op want onze plekken zijn schaars!

Ik wil kamperen bij de boer!

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief