• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Kampeerboerderij Brabant

Kamperen bij de boer is een echte aanrader. Op onze doeboerderij kunt u met eigen tent, caravan of camper komen kamperen. De gezellige boerderij en de prachtige natuur zorgen ervoor dat u helemaal tot rust komt. 

Rustig gelegen kampeerboerderij in Brabant

Brabant staat bekend om de enorme drukte en gezelligheid, maar ook om de prachtige natuurcampings die er gesitueerd zijn. Zo vindt u in het kleine dorpje Riel onze natuurcamping, een rustig gelegen camping waar optimale ontspanning en recreëren midden in de natuur centraal staan. Genieten van alle rust op een kleinschalige kampeerboerderij in Riel, op Doeboerderij De Vergulde Hand is het mogelijk.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Kampeerboerderij Brabant

Ruime groepsaccommodatie voor 14 personen

Wilt u nog steeds genieten van alle rust en vrijheid, maar wilt u het comfort en de luxe van thuis? Onze groepsaccommodatie in Riel, Brabant, is geschikt voor maximaal 14 personen en perfect om in te verblijven tijdens een familie- of vriendenweekend. Daarnaast vindt u in de Hooiberg alle voorzieningen die u maar kunt wensen. Onze grote groepsaccommodatie beschikt over in totaal 6 slaapkamers, twee badkamers, een grote luxe keuken, ruime open woonkamer en werkt de bovenste verdieping zelfs als schouw en zal het daardoor niet tochten. 

Rondom de Hooiberg is er een afgeschermd speelveld te vinden, waar u gezellig met uw vrienden of met de hele familie heerlijk kunt zitten. Wij bieden ook een barbecue en pizza oven aan tegen een kleine vergoeding. Op Doeboerderij De Vergulde Hand geniet u van alle rust en vrijheid en wordt het gevoel van saamhorigheid erg versterkt. 

Even lekker tot rust willen komen tijdens je vakantie in Brabant? Plof dan heerlijk neer op de loungebanken in de aparte ruimte naast de Hooiberg. Daarnaast staan hier ook diverse fitnesstoestellen, kunt u een potje tafeltennissen en ouderwets sjoelen. 

  • Uitgerust met o.a. luxe slaapkamers en badkamers
  • Sfeervol en comfortabel ingericht
  • Chill- en fitnessruimte aanwezig

Ontdek onze groepsaccommodatie

Ontdek het prachtige Brabant

Brabant is de ideale locatie voor een vakantie op een kampeerboerderij. Doeboerderij De Vergulde Hand ligt in het groene Riel, precies tussen Tilburg, Baarle-Naussau en Breda. Er dan ook genoeg te doen in de omgeving. Heeft u een eigen fiets mee? Er zijn verschillende fietsroutes rondom de camping die elk seizoen prachtig zijn.

De Brabantse gezelligheid vindt u in het centrum van Breda waar er vele gezellige en leuke terrassen zijn die af en toe ook leuke activiteiten organiseren. Ook al zullen de andere steden zoals Tilburg en Eindhoven vinden dat zij de gezelligste binnenstad hebben. Waar ook iets voor te zeggen valt. Tilburg is een prachtige stad vol met mooie architectuur en een schitterende historie. 

Kamperen bij de boer in Brabant

Genieten van een ontspannen en rustgevende vakantie in de prachtige natuur? Boek dan direct een vakantie bij Doeboerderij De Vergulde Hand en kom kamperen bij de boer. Altijd leuk en gezellig! Doordat onze minicamping in Brabant maar weinig plekken heeft, kunt u extra genieten van de rust die op onze camping heerst. Zo hoort u minder geluid van andere gasten en meer van de natuur. 

Vakatie boeken

Contact 

Heeft u nog vragen over onze kampeerboerderij in Brabant, de omgeving of over groepsaccommodatie de Hooiberg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je vrijblijvend advies over bijvoorbeeld de mooie fietsroutes, schitterende natuurgebieden en de gezelligste steden en dorpen in de omgeving van Doeboerderij de Vergulde Hand. We heten u van harte welkom op onze kampeerboerderij in Brabant!

Contact

Vijfhuijzenbaan 33A
5133 NH Riel
Tel: 013-5181869
verguldehand@elda.nl

 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief