• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Kampeerboerderij Brabant

Kampeerboerderij in Brabant

Kamperen bij de boer is een echte aanrader. Op onze doeboerderij kunt u met eigen tent, caravan of camper komen kamperen. De gezellige boerderij en de prachtige natuur zorgen ervoor dat u helemaal tot rust komt. 

Kom kamperen op de ruime kampeerplaatsen met veel begroeiing. Zo heeft u met de hogere temperaturen genoeg schaduw en heeft u ook voldoende privacy. Op onze kampeerboerderij hebben we verschillende voorzieningen zoals nieuwe toiletten en douches. Zo wordt uw kampeervakantie erg aangenaam.

Boek nu

Ontdek het prachtige Brabant

Brabant is de ideale locatie voor een vakantie op een kampeerboerderij. Doeboerderij De Vergulde Hand ligt in het groene Riel, precies tussen Tilburg, Baarle-Naussau en Breda. Er dan ook genoeg te doen in de omgeving. Heeft u een eigen fiets mee? Er zijn verschillende fietsroutes rondom de camping die elk seizoen prachtig zijn.

De Brabantse gezelligheid vindt u in het centrum van Breda waar er vele gezellige en leuke terrassen zijn die af en toe ook leuke activiteiten organiseren. Ook al zullen de andere steden zoals Tilburg en Eindhoven vinden dat zij de gezelligste binnenstad hebben. Waar ook iets voor te zeggen valt. Tilburg is een prachtige stad vol met mooie architectuur en een schitterende historie. 

In Baarle-Nassau ligt een uniek Kaarsen Museum. Hier zijn speciale kaarsen te zien van Frits Spies. Deze kaarsen zijn gemaakt van Bijenwas en de verschillende kaarsen hebben ook verschillende relgieuze thema's. Daarnaast is er ook een leuk safaripark in de buurt van onze kampeerboerderij in Brabant waar u vele verschillende soorten dieren kunt aandschouwen. Ga op safari in eigen land en ontdek dieren die u normaal gesproken niet in ons land zou kunnen vinden. 

Op een kleine 20 kilometer van onze kampeerboerderij kunt u de Efteling vinden! Een geweldig familiepark met attracties voor jong en oud. Dit is altijd een leuk dagje weg met het gezin!

Boek online

Genieten van een ontspannen en rustgevende vakantie in prachtige natuur? Boek dan direct een vakantie op onze kampeerboerderij in Brabant. Doordat onze minicamping in Brabant maar weinig plekken heeft kunt u extra genieten van de rust die op onze camping heerst. Zo hoort u minder geluid van andere gasten en meer van de natuur en dit zorgt voor een stuk extra ontspanning. Zo slaat u twee vliegen in één klap! Heeft u vragen over onze kampeerboerderij in Brabant? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact

Bekijk ook onze sfeervolle groepsaccommodatie 

Wilt u nog steeds genieten van alle rust en vrijheid, maar wilt u het comfort en de luxe van thuis? Groepsaccommodatie de Hooiberg is geschikt voor maximaal 14 personen en perfect om in te verblijven tijdens een familie- of vriendenweekend. Daarnaast vindt u in de Hooiberg alle voorzieningen die u maar kunt wensen. Onze grote groepsaccommodatie beschikt over in totaal 6 slaapkamers, twee badkamers, een grote luxe keuken, ruime open woonkamer en werkt de bovenste verdieping zelfs als schouw en zal het daardoor niet tochten. 

Rondom de Hooiberg is er een afgeschermd speelveld te vinden, waar u gezellig met uw vrienden of met de hele familie heerlijk kunt zitten. Wij bieden ook een barbecue en pizza oven aan tegen een kleine vergoeding. Op Doeboerderij de Vergulde Hand geniet u van alle rust en vrijheid en wordt het gevoel van saamhorigheid erg versterkt. 

Even lekker tot rust willen komen tijdens je vakantie in Brabant? Plof dan heerlijk neer op de loungebanken in de aparte ruimte naast de Hooiberg. Daarnaast staan hier ook diverse fitnesstoestellen, kunt u een potje tafeltennissen en ouderwets sjoelen. 

Boek nu! 

Workshops op de boerderij

Weet u wat zo leuk is aan een verblijf op onze kampeerboerderij in Brabant? We organiseren verschillende workshops. Zo kunt u bijvoorbeeld een leuke schilderworkshop volgen op onze boerderij. Hier leert u alle fijne kneepjes van de schilderkunst. Ook bieden wij een leuke smeedworkshop aan. Altijd al willen weten hoe u met behulp van vuur, een hamer en een aambeeld de mooiste voorwerpen kunt smeden? U leert het tijdens deze smeedworkshop.

Een workshop houtbewerking

Ten slotte kunt u op onze kampeerboerderij in Brabant ook nog kiezen voor een leuke workshop houtbewerking. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met hamer en beitel om de mooiste figuren uit hout te maken. 

Contact 

Heeft u nog vragen over onze kampeerboerderij in Brabant, de omgeving of over groepsaccommodatie de Hooiberg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je vrijblijvend advies over bijvoorbeeld de mooie fietsroutes, schitterende natuurgebieden en de gezelligste steden en dorpen in de omgeving van Doeboerderij de Vergulde Hand. We heten u van harte welkom op onze kampeerboerderij in Brabant!

Contact

Vijfhuijzenbaan 33A
5133 NH Riel
Tel: 013-5181869
verguldehand@elda.nl

 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief