• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Kampeerboerderij Brabant

 

Kampeerboerderij in Brabant

Kamperen bij de boer is een echte aanrader. Op onze doeboerderij kunt u met eigen tent, caravan of camper komen kamperen. De gezellige boerderij en de prachtige natuur zorgen ervoor dat u helemaal tot rust komt. 

Kom kamperen op de ruime kampeerplaatsen met veel begroeiing. Zo heeft u met de hogere temperaturen genoeg schaduw en heeft u ook voldoende privacy. Op onze kampeerboerderij hebben we verschillende voorzieningen zoals nieuwe toiletten en douches. Zo wordt uw kampeervakantie erg aangenaam.

Boek nu

Ontdek het prachtige Brabant

Brabant is de ideale locatie voor een vakantie op een kampeerboerderij. Doeboerderij De Vergulde Hand ligt in het groene Riel, precies tussen Tilburg, Baarle-Naussau en Breda. Er dan ook genoeg te doen in de omgeving. Heeft u een eigen fiets mee? Er zijn verschillende fietsroutes rondom de camping die elk seizoen prachtig zijn.

Boek online

Genieten van een ontspannen en rustgevende vakantie in prachtige natuur? Boek dan direct een vakantie op onze kampeerboerderij in Brabant. Heeft u vragen over onze kampeerboerderij in Brabant? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Contact

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief