• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Kampeerboerderij Brabant

Kamperen bij de boer is een echte aanrader. Op onze kampeerboerderij in Brabant kunt u met uw eigen tent, caravan of camper heerlijk in alle rust kamperen. De gezellige boerderij en de prachtige natuur zorgen voor een fantastische vakantiebelevenis.

Benieuwd hoe onze rustige campin eruitziet? Bekijk onze video tour.

Kampeerboerderij Brabant

Brabant staat bekend om de enorme drukte en gezelligheid, maar ook om leuke kampeerboerderijen die er zijn. Zo vindt u in het kleine dorpje Riel onze kampeerboerderij, een rustig gelegen camping waar optimale ontspanning en recreëren midden in de natuur centraal staan. Genieten van alle rust op een kleinschalige kampeerboerderij in Brabant? Kom naar recreatie boerderij De Vergulde Hand. 

"We hebben genoten van de camping en de omgeving." - J. Mullers

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

In de zomer voordelig kamperen op onze kampeerboerderij

In de zomervakantie genieten op onze kleinschalige camping? Midden in de natuur en dicht bij grote Brabantse natuurgebieden vakantie vieren. In de zomer is het heerlijk toeven op onze kampeerboerderij in Brabant. Er worden leuke workshops gegeven zoals Smeden en Schilderen en vanaf de camping kunt u de mooiste wandel- en fietstochten ondernemen. Lees ales over uw zomervakantie in Brabant.

Of juist in de winter?

Dat kan! Doeboerderij De Vergulde Hand is namelijk ook een wintercamping. Een vakantie wordt niet direct geassocieerd met de winter, maar deze periode is juist de ideale vakantieperiode. Het komt aan op genieten van de natuur, in alle rust. Vooral in alle rust ervaart u ongetwijfeld op onze camping. Met slechts 16 (winter)kampeerplaatsen heeft u tijdens uw vakantie genoeg privacy en rust. 

Kampeerboerderij Brabant

Een maand lang kamperen?

Heeft u behoefte aan een welverdiende pauze? Waarom zou u niet een hele maand doorbrengen op Doeboerderij De Vergulde Hand en genieten van alles wat Brabant te bieden heeft? Met onze uitstekende kampeervoorzieningen en een vast tarief van slechts 450,00 euro per maand, kunt u een maand lang genieten van de rustgevende campingsfeer.

Maandplaats huren? Laat ons weten door dit in het opmerkingenveld te vermelden. Het bedrag zal hoger uitvallen dan € 450,00, maar dat wordt uiteraard teruggestort.

Maandplaats huren

Ontdek het prachtige Brabant

De omgeving ontdekkek vanaf onze kampeerboerderij in Brabant? Doeboerderij De Vergulde Hand ligt in het groene Riel, precies tussen Tilburg, Baarle-Naussau en Breda. Er is dan ook genoeg te doen in de omgeving. Heeft u een eigen fiets mee? Er zijn verschillende fietsroutes rondom de camping die elk seizoen prachtig zijn.

De Brabantse gezelligheid vindt u in het centrum van Breda waar er vele gezellige en leuke terrassen zijn die af en toe ook leuke activiteiten organiseren. Ook al zullen de andere steden zoals Tilburg en Eindhoven vinden dat zij de gezelligste binnenstad hebben. Waar ook iets voor te zeggen valt. Tilburg is een prachtige stad vol met mooie architectuur en een schitterende historie. 

Gezellige groepsaccommodatie in Brabant?

Wilt u nog steeds genieten van alle rust en vrijheid, maar wilt u het comfort en de luxe van thuis? Onze groepsaccommodatie in Riel, Brabant, is geschikt voor maximaal 14 personen en perfect om in te verblijven tijdens een familie- of vriendenweekend. Daarnaast vindt u in de Hooiberg alle voorzieningen die u maar kunt wensen. Onze grote groepsaccommodatie beschikt over in totaal 6 slaapkamers, twee badkamers, een grote luxe keuken, ruime open woonkamer en werkt de bovenste verdieping zelfs als schouw en zal het daardoor niet tochten. 

Rondom de Hooiberg is er een afgeschermd speelveld te vinden, waar u gezellig met uw vrienden of met de hele familie heerlijk kunt zitten. Wij bieden ook een barbecue en pizza oven aan tegen een kleine vergoeding. Op Doeboerderij De Vergulde Hand geniet u van alle rust en vrijheid en wordt het gevoel van saamhorigheid erg versterkt. 

Even lekker tot rust willen komen tijdens je vakantie in Brabant? Plof dan heerlijk neer op de loungebanken in de aparte ruimte naast de Hooiberg. Daarnaast staan hier ook diverse fitnesstoestellen, kunt u een potje tafeltennissen en ouderwets sjoelen. 

  • Uitgerust met o.a. luxe slaapkamers en badkamers
  • Sfeervol en comfortabel ingericht
  • Chill- en fitnessruimte aanwezig

Groepsaccommodatie in Brabant huren?

Ontdek onze groepsaccommodatie

Kamperen bij de boer in Brabant

Genieten van een ontspannen en rustgevende vakantie in de prachtige natuur? Boek dan direct een vakantie bij onze kampeerboerderij in Brabant en kom kamperen bij de boer. Altijd leuk en gezellig! Doordat onze minicamping in Brabant maar weinig plekken heeft, kunt u extra genieten van de rust die op onze camping heerst. Zo hoort u minder geluid van andere gasten en meer van de natuur. 

Vakatie boeken

 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief