• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Kamperen in de winter

Geplaatst: 13-12-2023

 

Bent u al eens wezen winterkamperen? Bij onze seniorencamping in Brabant kunt u het hele jaar door genieten van rust! Zo is het extra rustig op de camping en kunt u genieten van heerlijke wandelingen in de omgeving. 

Winterkamperen in Brabant

Onze camping heeft maar 16 staanplaatsen, zo is het nooit druk op de camping. Zo kunt u zich dan het ook voorstellen dat het in de winter nóg rustiger is! Met slechts enkele mede kampeerders heeft u het rijk haast tot uzelf. Wanneer u dus echt helemaal wilt ontsnappen, is Doeboerderij de Vergulde Hand de oplossing.

De kampeerplaatsen liggen allemaal aan 1 kampeerveldje met een verhard pad in het midden. Het kampeerveld is voorzien van gras en omgeven door puur natuur, zo heeft u echt het idee even weg te zijn van uw dagelijkse omgeving.

Reserveer uw winterkampeerpplaats

Een goede voorbereiding is het halve werk

Winterkamperen kent doorgaans lagere temperaturen die soms zelfs onder 0 bereiken! Daarom is het verstandig om een goede voorbereiding erg belangrijk, anders zit u straks in de kou... Hieronder leest u een aantal tips voor een goede voorbereiding:

  • Denk aan laagjes: Zorg voor meerdere lagen kleding, dit is een van de belangrijkste manieren om warm blijven.
  • Neem een kruik mee, mocht het écht koud worden, kunt u lekker de kruik gebruiken voor extra warmte
  • Een thermoskan voor warme dranken tijdens de wandelingen

Lees meer tips voor winterkamperen

Winteractiviteiten in Brabant

Wanneer men denkt aan de winter wordt er vaak gedacht aan lekker voor de kachel, met een dekentje op de bank. Maar juist Brabant heeft van alles te bieden in de winter. Zo zijn er talloze activiteiten die je kan ondernemen zoals wandelen, natuurfoto's maken, kerstmarkten bezoeken en nog veel meer...

Lees meer over winterkamperen in Brabant

 

 

Nieuws overzicht

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief