• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Leuke kerstmarktjes in Brabant

Geplaatst: 15-11-2023

Een kerstmarkt bezoeken, het is en blijft altijd een van de leukste uitjes in de winter. Lokale producten proeven, helemaal opgaan in de kerstsfeer; het is één en al gezelligheid. Om u alvast in de kerstsfeer te brengen, hebben we leuke kerstmarktjes in Brabant op een rijtje gezet.

Kerstmarkt bezoeken i.c.m. met een overnachting? Op Doeboerderij De Vergulde Hand zijn kampeerplaatsen en een groepsaccommodatie voor max. 14 personen beschikbaar.

De leukste kerstmarktjes van Brabant

Dit zijn leuke kerstmarkten om te bezoeken in de winter in Brabant:

  1. Eindhoven Winterstad: Eindhoven is altijd al een bruisende stad geweest, maar tijdens de wintermaanden wordt het nog specialer. De jaarlijkse kerstmarkt in het centrum van Eindhoven is een must-visit. U vindt er een ijsbaan, talloze kraampjes met kerstcadeaus en lekkernijen, en indrukwekkende lichtshows die de stad in een magisch winterwonderland transformeren.

  2. Den Bosch Winterparadijs: 's-Hertogenbosch biedt een charmante kerstmarkt in het historische stadscentrum. Hier kunt u lokale producten proeven, zoals heerlijke Bossche bollen en warme chocolademelk. De kraampjes zijn prachtig versierd, en er is vaak livemuziek om de sfeer nog gezelliger te maken.

  3. Breda's Kerstmarkt: Breda staat bekend om zijn gezelligheid, en dat geldt ook voor de kerstmarkt. Struin door de sfeervolle straten van Breda en ontdek veel kraampjes met ambachtelijke geschenken en culinaire hoogstandjes. Probeer zeker de lokale lekkernijen zoals worstenbroodjes en glühwein.

  4. Kerstmarkt Tilburg: Tilburg verwelkomt elk jaar een betoverende kerstmarkt in het centrum van de stad. Naast winkelen voor kerstcadeaus, kunt u hier genieten van een ritje in het reuzenrad en smullen van heerlijke Brabantse lekkernijen.

Bekijk alle kerstactiviteiten in Brabant

Kerstmarkt bezoeken en overnachten op een minicamping

Combineer uw bezoek aan de kerstmarkt in Brabant met een comfortabele overnachting op Doeboerderij De Vergulde Hand. Wij bieden kampeerplaatsen en groepsaccommodaties, waardoor u uw kerstuitje compleet kunt maken met een vakantie in de winter. Een perfecte manier om de feestelijke sfeer nog langer te ervaren.

Lees alles over onze wintercamping of boek direct online.

Wintervakantie 2023 boeken

Nieuws overzicht

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief