• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Minicamping Brabant

 Minicamping in Brabant

Op onze minicamping kunt u kamperen in een prachtig groene omgeving in Brabant. De ligging van onze camping is perfect voor een ontspannen vakantie waarbij de natuur en omgeving centraal staat. De ruime staanplaatsen en de verschillende voorzieningen zoals nieuwe douches en toiletten zorgen ervoor dat u lekker kunt genieten van een fijne kampeervakantie. U bent van harte welkom op onze camping van 27 maart tot 30 oktober met eigen tent, caravan of camper. Na 30 oktober winter kamperen dit in overleg ivm  weeromstandigheden staanplaats aangewezen en minimaal 4 dagen reserveren. Wintertoeslag € 4,- per dag  

Boek nu

Centrale ligging

Wilt u fietsen of wandelen tijdens uw vakantie? Minicamping De Vergulde Hand in de omgeving van Tilburg is de ideale locatie voor wandel- en fietsliefhebbers. Onze boeren kampeerboerderij ligt in het groene hart van Brabant. Rondom de camping zijn verschillende routes door de prachtige natuur. 

Onze camping ligt tussen Breda, Tilburg en Baarle-Nassau. Een centrale ligging in Brabant wat mogelijkheden biedt voor verschillende uitjes in deze prachtige steden of omliggende dorpen.

Contact

Voordelen van een minicamping

Verblijven op een minicamping in Brabant heeft een aantal hele mooie voordelen. Wij zullen er hier een paar voor u benoemen.

Natuurrijke campings

Een van de voordelen van een minicamping is dat ze vaak erg natuurrijk zijn. Doordat de camping klein is en er hierdoor weinig faciliteiten en voorzieiningen gebouwd hoeven worden blijft het natuurlijke karakter van de camping behouden. Op Doeboerderij De Vergulde Hand resulteert dit in een heel mooi landelijke uitstraling.

U ontdekt nieuwe gebieden

Kleine campings vindt je vaak niet midden in een grote stad of in een sterk toeristisch gebied. Hierdoor ontdekt u vaak nieuwe gebieden die u anders nooit had ontdekt. Dit is ook het geval op onze minicamping in Brabant. Onze camping ligt in Riel, in Brabant. Een klein dorpje die u gemakkelijk voorbij rijdt. Maar door onze camping kunt u dit gezellige en mooi gelegen dorpje toch ontdekken.

Minicamping in Brabant

Op onze kampeerboerderij proeft u het boerderijleven en bevindt u zich echt in de natuur. Bij De Vergulde Hand kunt u echt kamperen bij de boer in Brabant. Tussen de koeien en de weilanden wordt u wakker. Onze boeren minicamping Brabant is vooral populair bij rustzoekende ouderen.

De meeste bezoekers houden van een mooie wandeling of een verre fietstocht. Hiervoor is onze camping dan ook zeer geschikt. Vanuit de camping fietst of wandelt u zo de groene natuur in.

Kamperen bij de boer Brabant

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief