• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Minicamping Brabant

Kamperen op een minicamping in Brabant? Kom naar Doeboerderij en Camping De Vergulde Hand in Riel!

Minicamping in Brabant; kamperen in het groen

Op onze minicamping kunt u kamperen in een prachtig groene omgeving in Brabant. De ligging van onze camping is perfect voor een ontspannen vakantie waarbij de natuur en omgeving centraal staat. De ruime staanplaatsen en de verschillende voorzieningen zoals nieuwe douches en toiletten zorgen ervoor dat u lekker kunt genieten van een fijne kampeervakantie. U bent van harte welkom op onze camping van 27 maart tot 30 oktober met eigen tent, caravan of camper. 

Boek nu

Centrale ligging

Wilt u fietsen of wandelen tijdens uw vakantie? Minicamping De Vergulde Hand in de omgeving van Tilburg is de ideale locatie voor wandel- en fietsliefhebbers. Onze boeren kampeerboerderij ligt in het groene hart van Brabant. Rondom de camping zijn verschillende routes door de prachtige natuur. 

Onze camping ligt tussen Breda, Tilburg en Baarle-Nassau. Een centrale ligging in Brabant wat mogelijkheden biedt voor verschillende uitjes in deze prachtige steden of omliggende dorpen.

Contact

Minicamping in Brabant

Op onze kampeerboerderij proeft u het boerderijleven en bevindt u zich echt in de natuur. Bij De Vergulde Hand kunt u echt kamperen bij de boer in Brabant. Tussen de koeien en de weilanden wordt u wakker. Onze boeren minicamping Brabant is vooral populair bij rustzoekende ouderen.

De meeste bezoekers houden van een mooie wandeling of een verre fietstocht. Hiervoor is onze camping dan ook zeer geschikt. Vanuit de camping fietst of wandelt u zo de groene natuur in.

Kamperen bij de boer Brabant

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief