• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Minicamping Brabant

Heerlijk voordelig kamperen in het groen? Ontdek dan snel onze minicamping in Brabant. De ligging van onze camping in Riel is perfect voor een ontspannen vakantie waarbij de natuur en omgeving centraal staat. De ruime staanplaatsen en de verschillende voorzieningen zoals nieuwe douches en toiletten zorgen ervoor dat u lekker kunt genieten van een fijne kampeervakantie. 

Minicamping Brabant

"Heerlijke en ontspannende plek voor een vakantie, grote plekken op gras en gastvrije mensen. Heerlijk stil, geen lawaai van wegen, top" - Fam. Fuchten

Naar onze kleine camping in Brabant?

Direct boeken

Snel naar

Minicamping Brabant: Doeboerderij De Vergulde Hand

Wilt u fietsen of wandelen tijdens uw vakantie? Minicamping De Vergulde Hand in de omgeving van Tilburg en Breda is de ideale locatie voor wandel- en fietsliefhebbers. Onze kampeerboerderij ligt in het groene hart van Brabant. Rondom de camping zijn verschillende routes door de prachtige natuur. Onze minicamping in Brabant ligt aan een fietsenknooppunt. Hierdoor kunt u alle kanten op vanaf onze kleine camping

Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen door de Chaamse bossen om via deze prachtige route naar de Grote Markt bijvoorbeeld in Breda te fietsen. Of stap op de fiets en ga de andere kant op en fiets via het Bels Lijntje helemaal naar Turnhout. Zo komt u op uw plaats van bestemming, maar dan via een mooie route en zo ziet u nog meer van het mooie Brabant. 

Onze minicamping ligt bij Breda, Tilburg en Baarle-Nassau. Een centrale ligging in Brabant wat mogelijkheden biedt voor verschillende uitjes in deze prachtige steden of omliggende dorpen. 

Safaripark Beekse Bergen Brabant

                                         Safaripark Beekse Bergen

Minicamping in Brabant met fijne kampeerplaatsen

Op onze kampeerboerderij proeft u het boerderijleven en bevindt u zich echt in de natuur. Bij Doeboerderij De Vergulde Hand kunt u echt kamperen bij de boer in Brabant. Tussen de koeien en de weilanden wordt u wakker. Onze boeren minicamping Brabant is vooral populair bij rustzoekende ouderen.

Naast dat de kampeerplaatsen een uniek plekje op de camping hebben gekregen, zijn de kampeerplaatsen ook erg ruim opgezet, zodat u optimaal kunt genieten van een rustgevende vakantie met genoeg privacy. Rust, ontspanning en privacy: op onze minicamping in Brabant heeft u het ongetwijfeld! 

De meeste bezoekers houden van een mooie wandeling of een verre fietstocht. Hiervoor is onze camping dan ook zeer geschikt. Vanuit de camping fietst of wandelt u zo de groene natuur in.

Met de camper op vakantie?

In de zomer met uw eigen kampeermiddel Brabant ontdekken? En zoekt u nog een rustige camping waar u met uw camper terecht kunt? Dan is Doeboerderij De Vergulde Hand precies waarnaar u op zoek bent. Op onze zorgboerderij in Brabant hebben we maar een aantal kampeer-/camperplaatsen. Zo kunnen wij onze vakantiegasten de ultieme rust bieden waarnaar een kampeerliefhebber verlangt. Boek een campingplaats en kom met uw camper kamperen op onze rustig gelegen camping in Riel.

Kamperen bij de boer Brabant

Speciale maandplaatsen

Kom en geniet een hele maand lang van de prachtige omgeving van Brabant op Doeboerderij De Vergulde Hand! Onze minicamping camping biedt kampeervoorzieningen van topkwaliteit, zodat u volledig kunt ontspannen te midden van de natuur. Voor een vast tarief van slechts 450,00 euro kunt u een maandplaats huren en genieten van de ultieme campingsfeer. Geef bij uw reservering aan dat u interesse hebt in een maandplaats. 

Let op: het bedrag zal hoger uitvallen, maar uiteraard wordt het bedrag hoger dan € 450,00 door ons teruggestort.

Camping met groepsaccommodatie

Met een grote groep vertoeven in het Brabantse Riel? Kom luxe overnachten bij de boer op Doeboerderij De Vergulde Hand! Onze bijzondere en grote groepsaccommodatie voor 14 personen beschikt over alle voorzieningen die een luxe overnachting mogelijk maken. Ontdek onze camping met groepsaccommodatie en kies voor een heerlijk comfortabel verblijf in onze luxe groepsaccommodatie voor 14 personen.

 

Voordelen van een minicamping

Verblijven op een minicamping in Brabant heeft een aantal hele mooie voordelen. Wij zullen er hier een paar voor u benoemen. Ten eerste natuurlijk de rust die er heerst. Er zijn weinig families en andere gasten. Hierdoor is er minder geluid en hoort u juist meer geluid uit de natuur en dit geeft meer een gevoel van ontspanning.

Natuurrijke camping

Een van de voordelen van een minicamping is dat ze vaak erg natuurrijk zijn. Doordat de camping klein is en er hierdoor weinig faciliteiten en voorzieiningen gebouwd hoeven worden blijft het natuurlijke karakter van de camping behouden. Op Doeboerderij De Vergulde Hand resulteert dit in een heel mooi landelijke uitstraling.

U ontdekt nieuwe gebieden

Kleine campings vindt je vaak niet midden in een grote stad of in een sterk toeristisch gebied. Hierdoor ontdekt u vaak nieuwe gebieden die u anders nooit had ontdekt. Dit is ook het geval op onze minicamping in Brabant. Onze camping ligt in Riel, in Brabant. Een klein dorpje die u gemakkelijk voorbij rijdt. Maar door onze camping kunt u dit gezellige en mooi gelegen dorpje toch ontdekken.

Het is puur genieten

Tijdens een vakantie op een minicamping komen meerdere elementen van heerlijk ontspannen en in alle rust kamperen bij elkaar. Het is echt puur genieten. Zo kampeert u op onze rustig gelegen minicamping in Riel met maar een aantal andere kampeerders, geniet u 's ochtends in alle rust van de opkomende zon en een lekker bakje koffie, en heeft u tijdens uw vakantie genoeg privacy; er zijn maar 16 staanplaatsen op onze kampeerboerderij aanwezig. Zo kunnen wij veroorloven dat rust- en natuurliefhebbers daadwerkelijk in alle rust van een vakantie kunnen genieten. 

Er zijn weinig faciliteiten

Een rustgevende vakantie kan alleen ervaren worden als iedere kampeerder zich alleen maar bezighoudt met optimaal genieten. Maar uiteraard heeft de camping hier ook een rol in. Zijn er faciliteiten? Voor wie is de camping bedoeld? Twee belangrijke factoren die een sterke invloed hebben op een rustvakantie. Op onze Minicamping in Riel  bestaat het grootste deel kampeerders uit rustliefhebbers. Een heerlijke rustvakantie beleeft u dus ongetwijfeld op onze kleine camping!

Waarom een vakantie op onze minicamping zo heerlijk is! 

Minicampings in Brabant, er zijn er genoeg. En niet voor niets: vakantie vieren op een minicamping is rustgevend en ontspannend, vooral op Doeboerderij De Vergulde Hand! Hier staat heerlijk in alle rust recreëren in de natuur en optimale ontspanning hoog op het lijstje, dit zult u bij aankomst dan ook direct merken. Wij worden daarom ook wel gezien als een kleine camping in Brabant voor 50 plus, omdat er lekker rustig is en er geen faciliteiten zijn voor kinderen.

Doeboerderij De Vergulde Hand: goedkope en kleine camping in Brabant

Boek een vakantie bij Minicamping De Vergulde Hand en verzeker uzelf van een plekje op één van de meest rustig gelegen campings van Brabant, Doeboerderij De Vergulde Hand. 

Boek uw rustvakantie

Veelgestelde vragen 

Is de minicamping in Brabant omringd door een groene natuur?

Ja! Tijdens uw vakantie op onze kampeerboerderij bent u omringd door veel groen. Zowel rondom de camping als op het middenveld is veel begroeiing. 

Zijn honden toegestaan op Doeboerderij De Vergulde Hand?

De hond maakt ook deel uit van het gezin en is van harte welkom, om samen met zijn baasjes te genieten van de ultieme rust. 

Kan ik ook met een grote groep bij de minicamping terecht?

Op onze kleine camping kunt u uiteraard terecht met een grote groep. Onze bijzondere groepsaccommodatie in Brabant biedt plaats voor maximaal 14 personen en beschikt over diverse eersteklas voorzieningen, zoals een luxe keuken, badkamer en grote open woonkamer. 

Heeft u nog vragen omtrent Doeboerderij De Vergulde Hand? Wij zijn dagelijks te bereiken via 013-5181869

Komt u kamperen in 2024?

Heeft u al zin in uw vakantie 2024? U bent van harte welkom!

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief