• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Minicamping Brabant

Minicamping in Brabant

Op onze minicamping kunt u kamperen in een prachtig groene omgeving in Brabant. De ligging van onze camping is perfect voor een ontspannen vakantie waarbij de natuur en omgeving centraal staat. De ruime staanplaatsen en de verschillende voorzieningen zoals nieuwe douches en toiletten zorgen ervoor dat u lekker kunt genieten van een fijne kampeervakantie. 

Direct boeken

Snel naar

Minicamping met een centrale ligging in Brabant

Wilt u fietsen of wandelen tijdens uw vakantie? Minicamping De Vergulde Hand in de omgeving van Tilburg is de ideale locatie voor wandel- en fietsliefhebbers. Onze boeren kampeerboerderij ligt in het groene hart van Brabant. Rondom de camping zijn verschillende routes door de prachtige natuur. Onze minicamping in Brabant ligt aan een fietsenknooppunt. Hierdoor kunt u alle kanten op vanaf onze kleine camping.

Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen door de Chaamse bossen om via deze prachtige route naar de Grote Markt bijvoorbeeld in Breda te fietsen. Of stap op de fiets en ga de andere kant op en fiets via het Bels Lijntje helemaal naar Turnhout. Zo komt u op uw plaats van bestemming, maar dan via een mooie route en zo ziet u nog meer van het mooie Brabant. 

Onze camping ligt tussen Breda, Tilburg en Baarle-Nassau. Een centrale ligging in Brabant wat mogelijkheden biedt voor verschillende uitjes in deze prachtige steden of omliggende dorpen. 

Safaripark Beekse Bergen Brabant

Minicamping in Brabant met fijne kampeerplaatsen

Op onze kampeerboerderij proeft u het boerderijleven en bevindt u zich echt in de natuur. Bij Doeboerderij De Vergulde Hand kunt u echt kamperen bij de boer in Brabant. Tussen de koeien en de weilanden wordt u wakker. Onze boeren minicamping Brabant is vooral populair bij rustzoekende ouderen.

Naast dat de kampeerplaatsen een uniek plekje op de camping hebben gekregen, zijn de kampeerplaatsen ook erg ruim opgezet, zodat u optimaal kunt genieten van een rustgevende vakantie met genoeg privacy. Rust, ontspanning en privacy: op onze minicamping in Brabant heeft u het ongetwijfeld! 

De meeste bezoekers houden van een mooie wandeling of een verre fietstocht. Hiervoor is onze camping dan ook zeer geschikt. Vanuit de camping fietst of wandelt u zo de groene natuur in.

Kamperen bij de boer Brabant

Minicamping Brabant

Wat te doen op onze kampeerboerderij Brabant

Op zondag geopend Zonder Poespas  trefpunt en museum van Piet van 10.00 uur tot 15.00 uur

Voordelen van een minicamping

Verblijven op een minicamping in Brabant heeft een aantal hele mooie voordelen. Wij zullen er hier een paar voor u benoemen. Ten eerste natuurlijk de rust die er heerst. Er zijn weinig families en andere gasten. Hierdoor is er minder geluid en hoort u juist meer geluid uit de natuur en dit geeft meer een gevoel van ontspanning.

Natuurrijke camping

Een van de voordelen van een minicamping is dat ze vaak erg natuurrijk zijn. Doordat de camping klein is en er hierdoor weinig faciliteiten en voorzieiningen gebouwd hoeven worden blijft het natuurlijke karakter van de camping behouden. Op Doeboerderij De Vergulde Hand resulteert dit in een heel mooi landelijke uitstraling.

U ontdekt nieuwe gebieden

Kleine campings vindt je vaak niet midden in een grote stad of in een sterk toeristisch gebied. Hierdoor ontdekt u vaak nieuwe gebieden die u anders nooit had ontdekt. Dit is ook het geval op onze minicamping in Brabant. Onze camping ligt in Riel, in Brabant. Een klein dorpje die u gemakkelijk voorbij rijdt. Maar door onze camping kunt u dit gezellige en mooi gelegen dorpje toch ontdekken.

Het is puur genieten

Tijdens een vakantie op een minicamping komen meerdere elementen van heerlijk ontspannen en in alle rust kamperen bij elkaar. Het is echt puur genieten. Zo kampeert u op onze rustig gelegen minicamping in Riel met maar een aantal andere kampeerders, geniet u 's ochtends in alle rust van de opkomende zon en een lekker bakje koffie, en heeft u tijdens uw vakantie genoeg privacy; er zijn maar 16 staanplaatsen op onze kampeerboerderij aanwezig. Zo kunnen wij veroorloven dat rust- en natuurliefhebbers daadwerkelijk in alle rust van een vakantie kunnen genieten. 

Er zijn weinig faciliteiten

Een rustgevende vakantie kan alleen ervaren worden als iedere kampeerder zich alleen maar bezighoudt met optimaal genieten. Maar uiteraard heeft de camping hier ook een rol in. Zijn er faciliteiten? Voor wie is de camping bedoeld? Twee belangrijke factoren die een sterke invloed hebben op een rustvakantie. Op onze Minicamping in Riel zijn er geen faciliteiten, en bestaat het grootste deel kampeerders uit rustliefhebbers. Een heerlijke rustvakantie beleeft u dus ongetwijfeld op onze kleine camping!

Waarom een vakantie op onze minicamping zo heerlijk is! 

Minicampings in Brabant, er zijn er genoeg. En niet voor niets: vakantie vieren op een minicamping is rustgevend en ontspannend, vooral op Doeboerderij De Vergulde Hand! Hier staat heerlijk in alle rust recreëren in de natuur en optimale ontspanning hoog op het lijstje, dit zult u bij aankomst dan ook direct merken. 

Boek een vakantie bij Minicamping De Vergulde Hand en verzeker uzelf van een plekje op één van de meest rustig gelegen campings van Brabant, Doeboerderij De Vergulde Hand. 

Boek uw rustvakantie

Veelgestelde vragen 

Is de minicamping in Brabant omringd door een groene natuur?

Ja! Tijdens uw vakantie op onze kampeerboerderij bent u omringd door veel groen. Zowel rondom de camping als op het middenveld is veel begroeiing. 

Zijn honden toegestaan op Doeboerderij De Vergulde Hand?

De hond maakt ook deel uit van het gezin en is van harte welkom, om samen met zijn baasjes, te genieten van de ultieme rust. 

Kan ik ook met een grote groep bij de minicamping terecht?

Op onze kleine camping kunt u uiteraard terecht met een grote groep. Onze groepsaccommodatie biedt plaats voor maximaal 14 personen en beschikt over diverse eersteklas voorzieningen, zoals een luxe keuken, badkamer en grote open woonkamer. Ook is er een fitnessruimte aanwezig.

Heeft u nog vragen omtrent Doeboerderij De Vergulde Hand? Wij zijn dagelijks te bereiken via 013-5181869

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief