• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Bedrijfsuitje Brabant

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Brabant? Doeboerderij De Vergulde Hand in Riel biedt verschillende mogelijkheden.

Workshop Schilderen

Ontspannend, creatief en leerzaam, dat is een workshop Schilderen. Leer de basistechnieken en maak samen met uw collega's een uitdagend werkstuk. Een leuke activiteit waar het bedrijf echt samen te werk gaat om iets moois te maken. Na de workshop neemt u een prachtige tastbare herinnering mee.

De workshop is van 13.00 uur tot 16.00 uur.

  min. 3 personen               3 t/m 6 personen      6/10 personen 
   
  € 60,- p/p                       € 50,- p/p                € 35,- p/p  
  

De Workshop Schilderen is inclusief materialen (verf, doek of papier)

Workshop Smeden

Met alle collega's aan de slag met vuur, hamer en aambeeld. Smeden is echt vakwerk en bij De Vergulde Hand laten we uw bedrijf graag kennis maken met de technieken en materialen. 

De workshop is voor maximaal 7 personen. De workshop Smeden is inclusief (een beperkt aantal) materialen en gebruik van gereedschappen. Uw zelfgemaakte werkstuk neemt u na de workshop mee naar huis.

Workshop Houtbewerken

Ontdek tijdens uw bedrijfsuitje in Brabant deze ambacht. Ga zelf aan de slag met verschillende handgereedschappen en neem na afloop uw kunstwerk mee naar huis na het Houtbewerken

Workshop:       Min. 3 personen
Duur:       3 uur
Kosten:       €60,- 

Tijd:

      Aanvang 13.00 zaterdag middag

Creatief bedrijfsuitje in Brabant

Bent u nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Brabant in de omgeving van Tilburg en Breda? Bij Doeboerderij De Vergulde Hand helpen wij u graag verder. Neem contact op om een workshop te boeken of wanneer u nog vragen heeft over de mogelijkheden.

Contact

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief