• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Bedrijfsuitje Brabant

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Brabant? Doeboerderij De Vergulde Hand in Riel biedt verschillende workshops

Workshop Schilderen

Ontspannend, creatief en leerzaam, dat is een workshop Schilderen. Leer de basistechnieken en maak samen met uw collega's een uitdagend werkstuk. Een leuke activiteit waar het bedrijf echt samen te werk gaat om iets moois te maken. Na de workshop neemt u een prachtige tastbare herinnering mee.

De workshop is op dinsdag en donderdag van 09:00 tot 12:00 uur.

  min. 3 personen               3 t/m 6 personen      6/10 personen 
   
  € 60,- p/p                       € 50,- p/p                € 35,- p/p  
  

De Workshop Schilderen is inclusief materialen (verf, doek of papier)

Workshop Smeden

Met alle collega's aan de slag met vuur, hamer en aambeeld. Smeden is echt vakwerk en bij De Vergulde Hand laten we uw bedrijf graag kennis maken met de technieken en materialen. 

De workshop is voor maximaal 7 personen. De workshop Smeden is inclusief (een beperkt aantal) materialen en gebruik van gereedschappen. Uw zelfgemaakte werkstuk neemt u na de workshop mee naar huis.

Bedrijfsuitje Brabant

Creatief bedrijfsuitje in Brabant

Bent u nog op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Brabant in de omgeving van Tilburg en Breda? Bij Doeboerderij De Vergulde Hand helpen wij u graag verder. Neem contact op om een workshop te boeken of wanneer u nog vragen heeft over de mogelijkheden.

Neem contact op

Ook voor uw bedrijf een leuk uitje

Bij onze doeboerderij bieden we u allerlei interessante workshops aan. Enkele daarvan hebben we hierboven al beschreven, maar er is nog meer keuze. Wilt u meer informatie?

Workshop Brabant

Bedrijfsuitje Brabant met overnachting

Komt u niet uit Brabant, maar heeft u wel zin in een gezellig bedrijfsuitje met uw team? Ook dan bent u bij onze doeboerderij aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om met een groep te komen overnachten.

Onze groepsaccommodatie "De Hooiberg" is geschikt voor maximaal 14 personen. Hij bestaat uit 6 slaapkamers en 2 badkamers. Zo hoeft u nooit lang op elkaar te wachten. In de grote luxe keuken kunt u eenvoudig maaltijden voor uw hele team klaarmaken. Ontspannen doet u in de groots opgezette woonkamer. 

De robuuste eikenhouten balken en grote kloostertafel in de eetzaal geven De Hooiberg een warme, stoere uitstraling. 

Behalve heerlijk overnachten, eten en natafelen biedt De Hooiberg u ook genoeg ruimte om samen activiteiten te doen. Bijvoorbeeld in de fitnessruimte, waar u onder andere kunt sjoelen, tafeltennissen en tafelvoetballen. Buiten is een grote overdekte zithoek waar u met mooi en slecht weer heerlijk kunt zitten. U kunt zelfs tegen vergoeding een pizzaoven of barbecue huren.

Bekijk de groepsaccommodatie

Dé feestlocatie van Brabant

Bij een bedrijfsuitje hoort een borrel. Na afloop van de workshops kunt, om gezellig af te sluiten met het team, plaatsnemen in Kapschuur De Reünie. Deze boerderijschuur is omgetoverd tot leuke feestruimte voor 65 personen en heeft alle voorzieningen voor een geweldig bedrijfsfeestje.

Lees alles over onze ruimte - Direct schuur huren bij de boer

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief