• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Workshop Brabant

"Met de vriendengroep een Workshop ijzer smeden gehad. Een hele leuke middag gehad. Kennis gemaakt met het vak ijzer smeden. Je mag zelf kiezen wat je maakt. Gemoedelijke sfeer, aardige mensen en zijn bereid je goed te helpen." - Sjef Klerken

Een leuke workshop volgen in Brabant? Lees snel verder en ontdek al onze leuke workshops.

Kies bij ons een workshop in Brabant

Volg samen met uw vrienden, familie of collega’s een ontzettend leuke workshop. Bij De Vergulde Hand kunnen jullie samen mooie dingen maken. Dit is ontzettend leerzaam en leuk, maar ook erg goed voor het teamgevoel. Een workshop is vaak een leuke dagbesteding tijdens familie uitjes Brabant of een bedrijfsuitje

De workshops bestaan uit schilderen, smeden of houtbewerken. Als aandenken van de workshop krijgt u een zelfgemaakt werkstuk mee. U kunt daarnaast ook zelf een workshop bij ons bijwonen. Bij De Vergulde Hand heeft u de keuze uit drie verschillende workshops.

Workshop Brabant

Informeer naar de data

Professionele Begeleiding

Onze workshops worden geleid door een ervaren instructeur die gepassioneerd is over zijn vak. Hij zult u begeleiden en ondersteunen terwijl u uw creatieve vaardigheden ontwikkelt. Of u nu nieuw bent in een bepaalde kunstvorm of uw technieken wilt verfijnen, onze instructeur (Piet) staat klaar om u te helpen.

Workshop Smeden

Wilt u een cursus smeden? Als een oude vakman gaat u aan het werk. Tijdens de workshop Smeden gaat u aan de slag met vuur, een hamer en aambeeld. In alle veiligheid leert u samen met De Vergulde Hand om een eenvoudig voorwerp te smeden. Na de workshop neemt u bijvoorbeeld een kachelpook, stokbroodmes, kandelaar of planten hanger mee naar huis. Deze stoere workshop neemt een heel dagdeel in beslag. Komt u ook onze workshop ijzer smeden volgen?

Workshop houtbewerken

Tijdens de workshop Houtbewerken leert u hout te bewerken met handgereedschap. Onder begeleiding maakt u een prachtig voorwerp. Houtbewerken is erg ontspannen en geeft u veel voldoening. In het hout kunt u uw creativiteit laten gaan. Na de workshop neemt u een zelfgemaakte naambord, ornament, totempaal of een ander voorwerp mee naar huis.

Workshop Schilderen

Een rustige workshop vol creativiteit beleeft u tijdens de workshop schilderen. Hier leert u uw gevoel tot expressie te brengen in een schilderij. Heel ontspannen en creatief gaat u te werk, wellicht samen met uw eigen gezelschap. Het is dan ook een geliefde workshop voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en vriendenuitjes. U hoeft nog geen enkele kennis te hebben van schilderen, dat leert u allemaal hier. De workshop Schilderen is laagdrempelig. Na de workshop neemt u uw eigen schilderij mee naar huis!

Workshops voor grote groepen

Een workshop Brabant bij De Vergulde Hand biedt veel mogelijkheden. Zo kunt u aansluiten bij een groep of met uw eigen gezelschap een workshop samenstellen. Een workshop duurt een middag dagdeel. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor een creatieve workshop.

Waarom Workshop Brabant Kiezen?

Unieke Ervaring

Wat onze workshops onderscheidt van andere workshops is de unieke ervaring die we bieden. Onze locatie, workshops en professionele begeleiding komen samen om een onvergetelijke ervaring te creëren. Of u nu een weekenduitje plant of een leuk doe-bedrijfsuitje wilt organiseren, bij Doeboerderij De Vergulde Hand bent u aan het juiste adres.

Samenwerking

Onze workshops zijn ontworpen om deelnemers samen te brengen en een leuke middag te beleven. Welk voorwerp gaat u smeden? Of kiest u voor een mooi schilderkunstwerk? 

Betaalbaarheid

Wij streven ernaar om onze workshops toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom bieden we betaalbare tarieven, zodat u kunt genieten van hoogwaardige kunst- en ambachtservaringen zonder veel geld kwijt te zijn.

Workshop Brabant reserveren

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief