• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Workshop Brabant

Kies bij ons een workshop in Brabant

Volg samen met uw vrienden, familie of collega’s een ontzettend leuke workshop. Bij De Vergulde Hand kunnen jullie samen mooie dingen maken. Dit is ontzettend leerzaam en leuk, maar ook erg goed voor het teamgevoel. Een workshop is vaak een leuke dagbesteding tijdens familie uitjes Brabant of een bedrijfsuitje

De workshops bestaan uit schilderen, smeden of houtbewerken. Als aandenken van de workshop krijgt u een zelfgemaakt werkstuk mee. U kunt daarnaast ook zelf een workshop bij ons bijwonen. Bij De Vergulde Hand heeft u de keuze uit drie verschillende workshops.

Workshop Schilderen

Een rustige workshop vol creativiteit beleeft u tijdens de workshop schilderen. Hier leert u uw gevoel tot expressie te brengen in een schilderij. Heel ontspannen en creatief gaat u te werk, wellicht samen met uw eigen gezelschap. Het is dan ook een geliefde workshop voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en vriendenuitjes. U hoeft nog geen enkele kennis te hebben van schilderen, dat leert u allemaal hier. De workshop Schilderen is laagdrempelig. Na de workshop neemt u uw eigen schilderij mee naar huis!

Workshop Smeden

Als een oude vakman gaat u aan het werk. Tijdens de workshop Smeden gaat u aan de slag met vuur, een hamer en aambeeld. In alle veiligheid leert u samen met De Vergulde Hand om een eenvoudig voorwerp te smeden. Na de workshop neemt u bijvoorbeeld een kachelpook, stokbroodmes, kandelaar of planten hanger mee naar huis. Deze stoere workshop neemt een heel dagdeel in beslag.

Workshop houtbewerking 

Tijdens de workshop Houtbewerken leert u hout te bewerken met handgereedschap. Onder begeleiding maakt u een prachtig voorwerp. Houtbewerken is erg ontspannen en geeft u veel voldoening. In het hout kunt u uw creativiteit laten gaan. Na de workshop neemt u een zelfgemaakte naambord, ornament, totempaal of een ander voorwerp mee naar huis.

Workshops voor grote groepen

Een workshop Brabant bij De Vergulde Hand biedt veel mogelijkheden. Zo kunt u aansluiten bij een groep of met uw eigen gezelschap een workshop samenstellen. Een workshop duurt een dagdeel of een hele dag, met of zonder lunch. Dit kunnen we in goed overleg met u regelen. Wij denken graag mee over de mogelijkheden voor een creatieve workshop.

Cadeaubon voor een workshop?

Wilt u iemand graag verrassen? Gemakkelijk iemand blij maken doet u met een cadeaubon voor een workshop bij De Vergulde Hand. Jullie kunnen dan bijvoorbeeld samen een leuke workshop doen als verrassing voor een verjaardag, jubileum of zomaar. Neem contact met ons op om een cadeaubon op maat te laten maken voor uw favoriete workshop!

Alle workshops zijn gemakkelijk te boeken.

Boek direct!

Workshop Brabant

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief