• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Familie uitjes Brabant

Op zoek naar leuke familie uitjes in Brabant? Doeboerderij De Vergulde Hand biedt leuke mogelijkheden!

Leuke familie uitjes in Brabant

Een gezellig dagje weg met de familie wordt helemaal compleet met een leuke activiteit. Wanneer u op zoek bent naar leuke familie uitjes in Brabant heeft u ontzettend veel keuze. 

Voor een familie reunie is onze kapschuur de meest ideale schuur waar je dit kan orgaiseren.

 

Workshops in Riel, Brabant

Op Doeboerderij De Vergulde Hand zijn er verschillende workshops in Brabant die met veel plezier worden samengesteld en begeleid. Zo kunt u bij ons schilderen, smeden en houtbewerken. 

Workshop Schilderen

Een leuke creatieve activiteit voor de hele familie, schilderen! Leer uw gevoel tot expressie te brengen in een schilderij. De workshop is erg leerzaam, creatief en vooral erg gezellig. We leren u alle basistechnieken en helpen u stapsgewijs op weg. Na de workshop neemt iedereen zijn eigen meesterwerk mee naar huis. Lees meer.

Workshop Smeden

Op zoek naar een stoere activiteit voor een familie uitje? Volg een workshop smeden op onze doeboerderij. Ga aan de slag met vuur, hamer en aambeeld en maak een voorwerp die u daarna zelf me naar huis mag nemen. Wij leren u verschillende technieken van het smeden en zorgen voor goede begeleiding tijdens de workshop. Lees meer.

Workshop Houtbewerken

Houtbewerken is voor jong en oud een leuke workshop om te doen. Tijdens de workshop maakt u kennis met de belangrijkste aspecten van houtbewerking. Onder professionele begeleiding maakt u een werkstuk naar keuze die meegenomen kan worden als aandenken. Lees meer.

Groepsaccommodatie 14 personen Brabant

Kies voor een unieke overnachting op Minicamping De Vergulde Hand!

Wanneer u een weekendje weg wilt in Brabant, kunt u de groepsaccommodatie 'Hooiberg de Vergulde Hand' boeken. Dit is een sfeervol ingerichte groepsaccommodatie voor maximaal 14 personen. Het is vanwege de vele slaapkamers en grote ruimtes zeer geschikt voor familieweekenden.

De "Hooiberg" heeft in totaal 6 slaapkamers, die elk voor 2 of 3 personen geschikt zijn. Dat is wel zo handig voor grote families, want elk paar ouders kan een eigen slaapkamer krijgen. De kinderen kunnen gezellig bij elkaar slapen in de kamers voor 3 personen. Zo krijgt iedereen wat ie wil! Bovendien zijn er 2 badkamers, zodat u nooit lang op elkaar hoeft te wachten.

In de grote luxe keuken kunt u eenvoudig maaltijden voor alle familieleden klaarmaken. Ontspannen doet u in de groots opgezette woonkamer.  

Behalve heerlijk overnachten, eten en natafelen biedt De Hooiberg u ook veel ruimte om samen activiteiten te doen. Tijdens uw familie uitjes in Brabant of familieweekend kunt u bijvoorbeeld sjoelen, tafeltennis of tafelvoetbal spelen in de fitnessruimte. Buiten is een grote overdekte zithoek waar u met mooi en slecht weer heerlijk kunt zitten. U kunt zelfs tegen vergoeding een pizzaoven of barbecue huren.

Familie uitjes in Brabant

Boek een verblijf in de groepsaccommodatie

Kamperen bij de Boer in Brabant

Bij Doeboerderij de Vergulde Hand kunt u niet alleen leuke familie uitjes in Brabant beleven, maar ook uniek overnachten. Onze Doeboerderij is een bijzondere slaapplaats door zijn unieke uitstraling en landelijke omgeving. Tijdens de zomermaanden kunt u niet alleen onze groepsaccommodatie huren. U kunt ook gezellig bij ons komen kamperen op onze rustige en natuurrijke camping.

Boek hier een kampeerplaats

Kom naar De Vergulde Hand

Kortom, De Vergulde Hand biedt tal van mogelijkheden voor een leuk familie uitje in Brabant. De doeboerderij ligt in het Brabantse Riel, vlakbij Tilburg, Baarle-Nassau en Breda. Bent u op vakantie in de buurt of gaat u een dagje weg met de familie? Wij heten u van harte welkom voor een leuk uitje!

Feestlocatie Brabant 

Heeft u iets te vieren en bent u nog op zoek naar een prachtige feestlocatie in Brabant? Doeboerderij De Vergulde Hand, zowel te aanschouwen als camping en feestlocatie, biedt een aangename mogelijkheid om bijvoorbeeld uw verjaardag te vieren. De kapschuur, een sfeervolle en authentieke schuur, beschikt over een oud-Hollandse bar en is geschikt voor maximaal 60 personen. Zowel in de zomer als in de winter is de kapschuur de ideale feestlocatie; er zijn terrasverwarmers, houtkachels en een fijn windgordijn om heerlijk in de schaduw te zitten. Doeboerderij De Vergulde Hand, de ideale feestlocatie in Brabant voor diverse feesten. 

Feestruimte voor familiedag

Bent u dus op zoek naar een onvergetelijke familiedag in Brabant? Dan biedt Doeboerderij De Vergulde Hand u diverse mogelijkheden. Doeboerderij De Vergulde Hand is dankzij de jarenlange ervaring in het geven van workshops dé plek waar u uw familiedag kunt laten plaatsvinden. Neem deel aan een van de drie workshops en sluit uw familiedag af in onze feestruimte, die geschikt is voor 60 personen. Zowel in de zomer als in de winter is onze feestruimte in Riel af te huren. 

Vragen over workshops of locatie 

Heeft u nog vragen over de workshops waar u aan kunt deelnemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag aanvullende informatie over alle workshops. Wij zijn altijd telefonisch te bereiken via 013-5181869 of stuur gerust een mailtje naar verguldehand@elda.nl. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief