• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Familie uitjes Brabant

Op zoek naar leuke familie uitjes in Brabant? Doeboerderij De Vergulde Hand biedt leuke mogelijkheden!

Leuke familie uitjes in Brabant

Een gezellig dagje weg met de familie wordt helemaal compleet met een leuke activiteit. Wanneer u op zoek bent naar leuke familie uitjes in Brabant heeft u ontzettend veel keuze. Bij De Vergulde Hand zijn er verschillende leuke activiteiten om te doen met de hele familie.

Doe een leuke workshop

Op Doeboerderij De Vergulde Hand zijn er verschillende workshops in Brabant die met veel plezier worden samengesteld en begeleid. Zo kunt u bij ons schilderen, smeden en houtbewerken. 

Workshop Schilderen

Een leuke creatieve activiteit voor de hele familie, schilderen! Leer uw gevoel tot expressie te brengen in een schilderij. De workshop is erg leerzaam, creatief en vooral erg gezellig. We leren u alle basistechnieken en helpen u stapsgewijs op weg. Na de workshop neemt iedereen zijn eigen meesterwerk mee naar huis. Lees meer.

Workshop Smeden

Op zoek naar een stoere activiteit voor een familie uitje? Volg een workshop smeden op onze doeboerderij. Ga aan de slag met vuur, hamer en aambeeld en maak een voorwerp die u daarna zelf me naar huis mag nemen. Wij leren u verschillende technieken van het smeden en zorgen voor goede begeleiding tijdens de workshop. Lees meer.

Workshop Houtbewerken

Houtbewerken is voor jong en oud een leuke workshop om te doen. Tijdens de workshop maakt u kennis met de belangrijkste aspecten van houtbewerking. Onder professionele begeleiding maakt u een werkstuk naar keuze die meegenomen kan worden als aandenken. Lees meer.

Uniek overnachten op onze doeboerderij

Hooiberg de Vergulde Hand is een bijzondere slaapplaats door zijn unieke uitstraling en landelijke omgeving. Tijdens de zomermaanden kunt u bij ons komen kamperen op onze rustige en natuurrijke camping.

Boek hier een kampeerplaats

Wanneer u een weekendje weg wilt in Brabant kunt u de groepsaccommodatie 'hooiberg de vergulde hand' boeken. Een sfeervol ingerichte groepsaccommodatie, zeer geschikt voor familieweekenden.

Boek een verblijf in de groepsaccommodatie

Kom naar De Vergulde Hand

Kortom, De Vergulde Hand biedt tal van mogelijkheden voor een leuk familie uitje in Brabant. De doeboerderij ligt in het Brabantse Riel, vlakbij Tilburg, Baarle-Nassau en Breda. Bent u op vakantie in de buurt of gaat u een dagje weg met de familie? Wij heten u van harte welkom voor een leuk uitje!

Vakantie 2021

Boek nu uw vakantie voor 2021 en geniet ook volgend jaar van alle rust en vrijheid op Doeboerderij De Vergulde Hand. Geef aan waaruit uw reisgezelschap bestaat en welke type accommodatie u wilt huren en bekijk snel de beschikbaarheid. Wellicht zit uw favoriet er nog tussen en bent u ook in 2021 verzekerd van een verblijf op onze rustige minicamping in Riel. 

Neem contact met ons op 

Heeft u nog vragen over de workshops waar u aan kunt deelnemen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag aanvullende informatie over alle workshops. Wij zijn altijd telefonisch te bereiken via 013-5181869 of stuur gerust een mailtje naar verguldehand@elda.nl. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief