• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Feestlocatie Brabant

Op zoek naar een mooie feestlocatie in Brabant voor uw verjaardag, een personeelsfeestje of familiereünie? Dan is een mooie en sfeervolle locatie natuurlijk erg belangrijk. Wanneer u een gezellige locatie zoekt in Brabant kunt u goed terecht bij onze ruimte in Riel. Als locatie hebben wij namelijk Kapschuur De Reünie, dit is een sfeervolle en authentieke kapschuur met een echte oud-Hollandse bar. Geschikt voor maximaal 65 personen.

Meer over de feestlocatie

Boerderijschuur huren voor een feest in Brabant?

Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie in Brabant voor een gelegenheid in de zomer of juist in de winter is Kapschuur De Reünie de ideale locatie. Deze prachtige feestruimte is een zeer grote ruimte geschikt voor maximaal 65 personen met vier mooie toilets en een buiten urinoir. Ook een bedrijfsborrel of een feestje met uw sportteam kan op onze feestlocatie in Brabant plaatsvinden. De feestlocatie biedt voor iedere gelegenheid een fijne oplossing, zowel binnen als buiten. 

Altijd een geslaagd feest

Op onze feestlocatie weten wij precies hoe een reünie of familiefeest in Brabant een succes wordt. Een geslaagd feest is meer dan alleen borrelen; de service en locatie moet perfect zijn en hoe meer mogelijkheden, hoe beter. Bovendien is gastvrijheid erg belangrijk. Wij luisteren dan ook maar al te graag naar uw wensen zodat we samen het georganiseerde feest, bijeenkomst of reünie onvergetelijk maken. 

Feest organiseren in de winter

Bij een feest in de winter komt meer kijken dan bij een feest in de zomer. Logisch, want een feest in de winter kan buiten gehouden worden, lekker in het zonnetje. Maar een feest in de winter moet al snel in een goed verwarmde ruimte. Dit vindt u op onze feestlocatie in Brabant. De kapschuur kan aan de voorkant open en dicht middels een dicht windbreekgordijn. Daarnaast kan de kapschuur verwarmd worden door een houtkachel en 3 infrarood verwarmingskachels. 

De beste locatie voor uw feest

De feestruimte reserveren voor een bepaalde periode? Deze authentieke schuur is te huren voor een vast tijdsblok van 6 uur tussen 13:00 en 19:00. Bij mooi weer is het ook mogelijk om er een springkussen bij te huren.

Routebeschrijving - Reserveren

Review van gasten

Adrie en Vera

''We hebben een bijzonder mooi feest gehad in de sfeervolle Vlaamse feestschuur bij de Vergulde Hand in Riel. Deze schuur heeft een prachtige authentieke bar en is geschikt voor feesten voor grote en kleine gezelschappen. Je kunt de schuur afsluiten met een windgordijn zodat je kunt feesten in alle weersomstandigheden. Voor ons was dit ideaal, met het wisselvallige weer aan het begin van de middag kon het gordijn dicht. Eind van de middag brak de zon heerlijk door en kon het gordijn weer open toen we lekker gingen BBQ'en. De sanitaire voorzieningen zijn ook pico bello in orde. Alom deze prachtige locatie biedt alles voor een gezellig feest in landelijke stijl. Bedankt Piet en Ans voor de goede zorgen. Groetjes van Adrie en Vera''
 

 

Chessarina Spaninks (Google Review)

''Afgelopen weekend hebben wij op deze boerderij de Kapschuur 'De Vergulde hand' gehuurd voor ons evenement de Curvy Winterfair. Ondanks de regen hebben we het heel fijn gehad. Een mooie locatie, eigenaar zorgt ervoor dat de kachel lekker brand, legt alles goed uit qua licht en verdere instructies. Hele gezellige sfeer en zeker fijn dat je zelf voor drinken en eten mag zorgen. Wij komen zeker terug en namens Het Lipoedeem Project erg bedankt!!''

Feestlocatie Brabant

* Dé locatie voor uw feest

Groepsverblijf in Brabant

Gezellig bijgekletst, genoten van de muziek en vooral lekker gefeest, maar wilt u graag overnachten in een grote groepsaccommodatie? Ook dan bent u bij Doeboerderij de Vergulde Hand aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie is volledig in de stijl van een hooimijt, stijlvol en warm ingericht en is geschikt voor maximaal 14 personen.

De Hooiberg is van alle gemakken voorzien, zoals zes ruime slaapkamers, twee luxe douches met toilet waarvan één zelfs voor mindervaliden, grote keuken en circuleert er overal voldoende frisse lucht. Naast de Hooiberg vindt u een aparte ruimte, waar u even heerlijk in de loungebanken kunt ontspannen en tegelijkertijd een avondje tv kunt kijken. Kortom, voor een familie- of vriendenweekend of zelfs na het vieren van uw feest op Doeboerderij de Vergulde Hand, is dit dé ideale groepsaccommodatie, om optimaal te kunnen genieten en heerlijk tot rust kunt komen.

Boek de Hooiberg

Schuur huren bij boer voor feest?

Dan zit u bij Doeboerderij De Vergulde Hand goed. Op een prachtige en rustige locatie hebben we een ruime schuur te huur voor familiefeesten en reünies.

 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief