• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Feestlocatie Brabant

 

Sfeervolle feestlocatie Brabant

De Anderhalve meter schuur.

Dit voor overdag uw Country Party.

Wilt u uw verjaardag, een personeelsfeest of een familiereünie vieren? Dan is een mooie en sfeervolle locatie natuurlijk erg belangrijk. Wanneer u een gezellige feestlocatie zoekt in Brabant kunt u goed terecht bij onze doeboerderij in het Brabantse Riel. Als feestlocatie hebben wij namelijk Kapschuur De Reünie. Dit is een sfeervolle en authentieke kapschuur met een echte oud-Hollandse bar. 

Ieder seizoen een feest

Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie voor een gelegenheid in de zomer of juist in de winter, de kapschuur is de ideale locatie. Er is een windgordijn zodat u in de schaduw kunt zitten tijdens de warmere dagen en er is ook de optie om terrasverwarmers te huren tijdens de koudere maanden.  

Reserveer de locatie

De Kapschuur is geschikt voor maximaal 60 personen voor €30 per uur, met een toeslag van €3,-per deelnemer. U heeft dan onbeperkt koffie, thee en gebruik van het toilet.

Reserveren

Wilt u nog andere drankjes of hapjes bij uw gelegenheid? Wij hebben een aantal mogelijkheden voor drank en snacks voor u op een rijtje gezet, bekijk deze hier.

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief