• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Feestlocatie Brabant

De meest sfeervolle feestlocatie Brabant

Een meest CORONA vrije locatie dit door een windbreek gaas hierdoor veel ventilatie en behaaglijk.

Dit voor overdag uw Country Party.

Wilt u uw verjaardag, een personeelsfeest of een familiereünie vieren? Dan is een mooie en sfeervolle locatie natuurlijk erg belangrijk. Wanneer u een gezellige feestlocatie zoekt in Brabant kunt u goed terecht bij onze doeboerderij in het Brabantse Riel. Als feestlocatie hebben wij namelijk Kapschuur De Reünie. Dit is een sfeervolle en authentieke kapschuur met een echte oud-Hollandse bar. 

Feestlocatie in Brabant voor familiedag

Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie voor een gelegenheid in de zomer of juist in de winter, de kapschuur is de ideale locatie. Er is een windgordijn zodat u in de schaduw kunt zitten tijdens de warmere dagen en er zijn ook terrasverwarmers en houtkachel tijdens de koudere maanden.  

Reserveer de locatie

De Kapschuur is geschikt voor maximaal 60 personen voor €25 per uur, met een toeslag van €2.50,- excl btw per deelnemer.

Reserveren

Wilt u nog andere drankjes of hapjes bij uw gelegenheid? Wij hebben een aantal mogelijkheden voor drank en snacks voor u op een rijtje gezet, bekijk deze hier.

Feestlocatie Brabant

Groepsaccommodatie op Doeboerderij de Vergulde Hand

Gezellig bijgekletst, genoten van de muziek en vooral lekker gefeest, maar wilt u graag overnachten in een grote groepsaccommodatie? Ook dan bent u bij Doeboerderij de Vergulde Hand aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie is volledig in de stijl van een hooimijt, stijlvol en warm ingericht en is geschikt voor maximaal 14 personen.

De Hooiberg is van alle gemakken voorzien, zoals zes ruime slaapkamers, twee luxe douches met toilet waarvan één zelfs voor mindervaliden, grote keuken en circuleert er overal voldoende frisse lucht. Naast de Hooiberg vindt u een aparte ruimte, waar u even heerlijk in de loungebanken kunt ontspannen en tegelijkertijd een avondje tv kunt kijken. Kortom, voor een familie- of vriendenweekend of zelfs na het vieren van uw feest op Doeboerderij de Vergulde Hand, is dit dé ideale groepsaccommodatie, om optimaal te kunnen genieten en heerlijk tot rust kunt komen.

Boek hier de Hooiberg

 

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief