• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Feestlocatie Brabant

Sfeervolle feestlocatie Brabant

De Anderhalve meter schuur.

Dit voor overdag uw Country Party.

Wilt u uw verjaardag, een personeelsfeest of een familiereünie vieren? Dan is een mooie en sfeervolle locatie natuurlijk erg belangrijk. Wanneer u een gezellige feestlocatie zoekt in Brabant kunt u goed terecht bij onze doeboerderij in het Brabantse Riel. Als feestlocatie hebben wij namelijk Kapschuur De Reünie. Dit is een sfeervolle en authentieke kapschuur met een echte oud-Hollandse bar. kijk eens in fotoalbum.

Ieder seizoen een feest

Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie voor een gelegenheid in de zomer of juist in de winter, de kapschuur is de ideale locatie. Er is een windgordijn zodat u in de schaduw kunt zitten tijdens de warmere dagen en er is ook de optie om terrasverwarmers te huren tijdens de koudere maanden.  

Reserveer de locatie

De Kapschuur is geschikt voor maximaal 60 personen voor €25 per uur, met een toeslag van €2.50,- excl btw per deelnemer. U heeft dan onbeperkt koffie, thee en gebruik van het toilet.

Reserveren

Wilt u nog andere drankjes of hapjes bij uw gelegenheid? Wij hebben een aantal mogelijkheden voor drank en snacks voor u op een rijtje gezet, bekijk deze hier.

Feestlocatie Brabant

Groepsaccommodatie op Doeboerderij de Vergulde Hand

Gezellig bijgekletst, genoten van de muziek en vooral lekker gefeest, maar wilt u graag overnachten in een grote groepsaccommodatie? Ook dan bent u bij Doeboerderij de Vergulde Hand aan het juiste adres! Onze groepsaccommodatie is volledig in de stijl van een hooimijt, stijlvol en warm ingericht en is geschikt voor maximaal 14 personen.

De Hooiberg is van alle gemakken voorzien, zoals zes ruime slaapkamers, twee luxe douches met toilet waarvan één zelfs voor mindervaliden, grote keuken en circuleert er overal voldoende frisse lucht. Naast de Hooiberg vindt u een aparte ruimte, waar u even heerlijk in de loungebanken kunt ontspannen en tegelijkertijd een avondje tv kunt kijken. Kortom, voor een familie- of vriendenweekend of zelfs na het vieren van uw feest op Doeboerderij de Vergulde Hand, is dit dé ideale groepsaccommodatie, om optimaal te kunnen genieten en heerlijk tot rust kunt komen.

Boek hier de Hooiberg

Workshops tijdens uw verblijf

Ook kunt u tijdens uw verblijf meedoen aan leuke workshops. Wij bieden drie leuke en creatieve workshops aan die al uw creatieve kanten aanboort. Zo hebben wij een leuke schilderworkshop, een smeedworkshop en een houtwerkworkshop. Tijdens de schilderworkshop leert u alle fijne kneepjes van het schildersvak. Leren uw gevoel tot expressie te brengen in een schilderij? Het is ontspannend, creatief, gezellig en leerzaam tegelijk. Tijdens de workshop leert u stap voor stap alle basistechnieken. Voorkennis is niet vereist. De Vergulde Hand wil samen met u een uitdagend werkstuk maken.

Een workshop houtbewerken

Heeft u een feestje op onze feestlocatie in Brabant? En plakt u hier een vakantie aan vast? Kijk dan eens of onze workshop Houtbewerken iets voor u is. Tijdens deze workshop leert u precies hoe u deze ambachtelijke hobby eigen kunt maken. Met alle juiste gereedschappen maakt u tijdens de workshop een mooie kunstobject uit een blok hout. 

Een workshop smeden

Tijdens de workshop smeden gaat u aan de slag met vuur, hamer en aambeeld. Samen met ons maakt u een eenvoudeig voorwerp dat u mee kunt nemen naar huis. Een metalen puntje, een zwaluwstaart, een stokbroodmes of een kachelpook: er is heel veel mogelijk. Dus heeft u een activiteit op onze feestlocatie in Brabant, en wilt u hier een leuke activiteit aan koppelen? Reserveer dan de workshop smeden.

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief