• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Feestlocatie Brabant

Heeft u iets te vieren? Wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle feestlocatie in Brabant, bent u bij Doeboerderij De Vergulde Hand aan het juiste adres.

Sfeervolle feestlocatie Brabant

Wilt u uw verjaardag, een personeelsfeest of een familiereünie vieren? Dan is een mooie en sfeervolle locatie natuurlijk erg belangrijk. Wanneer u een gezellige feestlocatie zoekt in Brabant kunt u goed terecht bij onze doeboerderij in het Brabantse Riel. Als feestlocatie hebben wij namelijk Kapschuur De Reünie. Dit is een sfeervolle en authentieke kapschuur met een echte oud-Hollandse bar. 

Ieder seizoen een feest

Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie voor een gelegenheid in de zomer of juist in de winter, de kapschuur is de ideale locatie. Er is een windgordijn zodat u in de schaduw kunt zitten tijdens de warmere dagen en er is ook de optie om terrasverwarmers te huren tijdens de koudere maanden. 

De feestlocatie heeft 4 grote tuinbanken, tafels en stoelen voor ongeveer 50 personen en 6 hangtafels. 

Boek uw feestlocatie Brabant

De Kapschuur is geschikt voor maximaal 100 personen voor €35 per uur, met een toeslag van €2 per deelnemer. U heeft dan onbeperkt koffie, thee en gebruik van het toilet.

Reserveren

Wilt u nog andere drankjes of hapjes bij uw gelegenheid? Wij hebben een aantal mogelijkheden voor drank en snacks voor u op een rijtje gezet, bekijk deze hier.

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief