• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Genieten op onze Boerencamping in Brabant

Doeboerderij De Vergulde Hand is een hele gezellige boerencamping in Brabant.  Hij is klein, maar daardoor ontzettend gezellig. En door de leuke workshops die u kunt doen bij ons kunnen wij wel zeggen: kamperen bij de boer was nog nooit zo leuk!

Genieten op onze boerencamping in Brabant

Onze boerencamping in Brabant ligt tussen Breda, Tilburg en Baarle-Nassau. Deze zogenaamde 'groene driehoek' maakt onze camping de ideale camping voor wandelaars en fietsers. Maar dat is niet waar Doeboerderij De Vergulde Hand om bekend staat. Dat zijn namelijk de leuke workshops en de dagbesteding.

Workshops op de camping

Op onze boerencamping in Brabant kunt u allerlei leuke workshops volgen. Bijvoorbeeld de workshop schilderen in Brabant. Dit is een ontzettend leuke workshop om tijdens uw vakantie te doen. Tijdens de workshop leert u uw gevoelt tot expressie te brengen in het schilderij. U leert alle basistechnieken van het schilderen waarmee u tijdens de workshop al iets moois op doek kunt krijgen.

Ook kunt u de workshop Smeden volgen tijdens uw vakantie. Altijd al met vuur, hamer en een aambeeld een stuk metaal willen bewerken? Het kan tijdens de workshop smeden. Tijdens de workshop worden verschillende onderdelen en werkstukken behandeld. Zo kunt u een stokbroodmes, een kachelpook, een zware tentharing en nog veel meer maken.

Ten slotte bieden wij ook de workshop Houtbewerken volgen. Deze cursus richt zich op de verschillende technieken en materialen die bij houtbewerking komen kijken. De workshop richt zich op basiskennis en het ontdekken van de materialen.

 

Boerencamping Brabant

Kamperen op onze boerencamping

Op onze boerencamping kunt u heerlijk kamperen op een rustige boerderijcamping. De staanplaatsen zijn ruim, de douches en toiletten beschikken over beugels en er is een overdekte afwasplaats aanwezig. Daarnaast heeft u de beschikking tot een stroomvoorziening, is er gratis Wifi, kunt u honden (en poezen) gewoon meenemen op vakantie en, misschien wel het allerbelangrijkste, verblijft u in de mooiste omgeving van Nederland. 

Ook voor groepen

Onze boerencamping in Brabant is ook uitstekend geschikt voor groepen. U kunt namelijk verblijven in 'De Hooiberg'. Deze groepsaccommodatie op Doeboerderij De Vergulde Hand. In onze groepsaccommodatie is ruimte voor 16 personen. U kunt dus met het hele gezin, met de familie of met een vriendengroep komen genieten.

Reserveer nu uw plekje

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief