• Vijfhuizenbaan 33a
  • Riel - Noord-Brabant
  • 06-22986026

Genieten op onze Boerencamping in Brabant

Genieten op onze boerencamping in Brabant

Onze boerencamping in Brabant ligt tussen Breda, Tilburg en Baarle-Nassau. Deze zogenaamde 'groene driehoek' maakt onze camping de ideale camping voor wandelaars en fietsers. 

Kamperen op onze boerencamping

Op onze boerencamping kunt u heerlijk kamperen op een rustige boerderijcamping. De staanplaatsen zijn ruim, de douches en toiletten beschikken over beugels en er is een overdekte afwasplaats aanwezig. Daarnaast heeft u de beschikking tot een stroomvoorziening, is er gratis Wifi, kunt u honden (en poezen) gewoon meenemen op vakantie en, misschien wel het allerbelangrijkste, verblijft u in de mooiste omgeving van Nederland.

De voordelen van Boerencamping De Vergulde Hand

Bij Doeboerderij De Vergulde Hand geniet u van rust, ruimte en vooral veel natuur! Met een verblijf op onze minicamping in Brabant, krijgt u de volgende voordelen:

  • Ruime staanplaatsen
  • Ruime douches met beugel
  • Ruime toiletten met beugel
  • Afwasplaats binnen
  • Stroomvoorziening van 6 Ampère op uw kampeerplaats
  • Gratis Wifi
  • En nog veel meer..

U krijgt zoveel voordelen, dat we de tel zijn kwijtgeraakt. Van een mooie omgeving tot aan het plannen van uw fietsroute op onze Boerencamping in Brabant, het kan allemaal bij Doeboerderij De Vergulde Hand!

Ontdek onze Boerderij-Camping

Boerencamping Brabant

Groepsaccommodatie 14 personen Riel, Brabant

Onze boerencamping in Brabant is ook uitstekend geschikt voor groepen. U kunt namelijk verblijven in 'De Hooiberg'. Dit is een mooie groepsaccommodatie op Doeboerderij De Vergulde Hand. In onze groepsaccommodatie is ruimte voor 14 personen. U kunt dus met het hele gezin, met de familie of met een vriendengroep komen genieten.

De grote "Hooiberg" heeft maar liefst 6 slaapkamers, die allemaal bedoeld zijn voor 2 of 3 personen. Hiermee is hij ideaal voor een familieweekend, doordat elk gezin of ouderlijk paar een eigen slaapkamer kan krijgen. De kinderen kunnen eventueel gezamenlijk op een slaapkamer. Maar ook voor vrienden of collega´s is het handig om 6 slaapkamers te hebben. Zo krijgt iedereen genoeg privacy, maar is het wel erg gezellig doordat niemand alleen hoeft te slapen. Dat is pas fijn!

Verder vindt u hier 2 badkamers, zodat u nooit lang op elkaar hoeft te wachten. Overdag kunt u in de ruime woonkamer en luxe keuken heerlijk eten en ontspannen.

Behalve heerlijk overnachten, eten en natafelen biedt De Hooiberg u ook genoeg ruimte om samen activiteiten te doen. Bijvoorbeeld in de fitnessruimte, waar u behalve kunt fitnessen ook gezellig tafeltennis en tafelvoetbal kunt spelen. Er staat zelfs een sjoelbak. Buiten is een grote overdekte zithoek waar u met mooi en slecht weer heerlijk kunt zitten. U kunt bovendien tegen vergoeding een pizzaoven of barbecue huren.

Bekijk de groepsaccommodatie

Boerencamping Brabant boeken

Bent u ook zo enthousiast over "De Hooiberg" of kamperen op onze boerencamping Brabant? Boek dan direct uw vakantie in het mooie zuiden van Nederland. We hopen u snel te verwelkomen. 

Reserveer nu uw plekje

Blijf op de hoogte

In onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van onze activiteiten, workshops en aanbiedingen.
We versturen deze 3 tot 4 keer per jaar!

Inschrijven nieuwsbrief